Kundvagn 0 st | Till kassan
Måndag - Fredag 9 - 18 08 - 660 20 30
Startsida | Hemmamiljö | Stolar

Stolar

Stolar för hemmet

Vi erbjuder ett brett sortiment av stolar, alltifrån moderna plaststolar till mer klassiska trästolar. De flesta av våra stolsmodeller går att välja i många olika färger i material eller i tyget. Våra stolar känneteckans av hög kvalité till rätt prisnivå. Ett flertal av våra stolar finns även på lager för snabb leverans. Om det så är en karmstol, en klappstol, en loungestol eller en tygklädd stol du söker, så finner du den här, i högsta kvalité. Köp dinstol här idag med prisgaranti.

En stol är verkligen inte bara en stol. Efter en lång middag är du tacksam över att lämna bordet och slå dig ned i en bekväm stol med stoppad sits och armstöd. Där runt ett soffbord fortsätter du gärna ditt samtal med middagsgästerna, och överlåter platsen i soffan åt dem. Ett urval av olika sittmöjligheter underlättar samtal och samvaro. Beroende av vilken slags person och på vilket humör du är träffar du olika val om hur du vill sitta. Stolar med armstöd och stoppad sits kommer fåtöljen nära i funktion, men är mindre skrymmande, och har elegans och stil.

 

Skapa variation i ditt hem med stolar

Stolar för din hemmamiljöStolar är en så självklar ingrediens i våra hem att vi ibland underskattar deras potential. Prova att byta ut den tråkiga, halvt bortglömda stolen i hallen mot en av våra roliga designstolar i sprakande färgval. Då blir hallen mycket trevligare att vistas i och stolen är ett blickfång som du blir glad av att titta på. AZ Design har även bord av alla de slag. En stol utan ett bord är oftast oundvikligt, vi har bord som passar till alla stolsmodeller. Ett lampbord bredvid en bekväm stol med stoppad sits och armstöd duger utmärkt både att ställa en lampa på för stämnings- eller läseljus, och en förfriskning som ett glas vin eller en kopp te. För de timmar du tillbringar med att skriva rekommenderar vi ett stilrent skrivbord i smäcker design. Skrivandet blir mycket mer angenämt när det äger rum vid en möbel som är särskilt tillägnad denna uppgift.

Belysningens vikt för stolen

Glöm inte bort att tänka på belysning när du funderar på vad som kan skapa ytterligare trivsel i ditt hem. Här hittar du rätt produkt för att matcha dina stolar och bord. Stämningsskapande belysning är mycket viktigt för hur vi uppfattar ett rum. Utan bra ljus ser ingen möbel snygg ut. Ägna några minuter åt vårt sortiment, det ångrar du inte.

 

 

Vi har ett brett sortiment stolar för hemmamiljö. Allt ifrån moderna till klassiska stolar i alla möjliga olika material. Dels har vi många plaststolar från varumärket Pedrali och Metalmobil. Vi har ett stort urval trästolar från Paged, dessa går alltid att få med träsits eller klädd sits. Givetvis kan du få din klädda stol i valfritt tyg, konstläder eller skinn. Vi har många olika tyger att välja på för din stol då vi samarbetar med de största leverantörerna på marknaden. För våra stolar gäller alltid fri frakt samt räntefri avbetalning. AZ Design har det mesta för dig som vill köpa snygga och billiga stolar online på nätet.


Scrolla till toppen
Stäng