Kundvagn 0 st | Till kassan
Måndag - Fredag 9 - 18 08 - 660 20 30
Startsida | Hemmamiljö | Barstolar

Barstolar

Oändliga valmöjligheter för din barstol

Barstol för din hemmet

Vi erbjuder ett brett sortiment av barstolar, allt ifrån moderna och trendiga barstolar till mer klassiska och tidslösa barstolar. De flesta av våra modeller kommer ifrån italienska varumärken där design och kvalité är i fokus. När du bestämt dig för att investera i barstolar ställer sig frågan vilken stol du ska välja. AZ Design har ett stort sortiment av olika material, färger och utformning. Vi har barstolar i trä, plast och metall, i olika färger, till förställbara i höjd och med tygklädda sitt- och ryggpartier. Om du letar stapelbara barstolar i modern design för inomhus- och utomhusbruk hittar du sådana hos oss. Om du hellre vill satsa på en klassisk modell i trä med stoppad sits, så kan vi erbjuda ett stort urval av tyger för sitsen i olika färger och kvalitéer, och dessutom valmöjligheter för träslag och färg. Hos oss finner du ett ovanligt brett utbud barstolar helt efter din smak.
 

Barstolar sätter perspektiv på tillvaron

Det är en filmisk aura kring barstolar. I otaliga filmer glider filmstjärnor upp på barstolen och ger tecken till bartendern, som genast mixar till stamgästens standarddrink. Eller så kliver de ned från barstolen, klirrar fram några mynt ur portmonnän och lämnar därefter den skumt belysta lokalen med en nick åt bartendern. Barstolar är mångsidiga, funktionella möbler. Uppställda på rad längs med en bardisk kan de antingen säkra privatsfären för den eller de som vill vara för sig själva, eller underlätta kontakt ifall bargrannen verkar intressant. Beroende på hur jag sitter signalerar jag beredskap för samtal eller en önskan om att bli lämnad ifred. I det egna hemmet erbjuder barstolar ett flexibelt alternativ till att sitta kring ett bord. För en lätt måltid, en kopp kaffe i sällskap av en tidning, eller ett samtal över ett glas vin ägnar sig barstolar utmärkt. Det förhöjda sittandet gör att du intar en position i rummet som ingen annan möbel erbjuder. Perspektivet på rummet blir ett annat och understryker skillnaden mellan vanliga stolar och barstolar. Den ena är inte bättre än den andra, utan de kompletterar varandra och ingriper indirekt, genom sin design, i ett hems funktioner. Förutsättningarna för avslappnad samvaro breddas genom att möjligheterna till sittande ökar, och var och en har flera alternativ att välja mellan.

 

Vi erbjuder en helhet i din inredning

AZ Design satsar på ett brett utbud av mattor. Valet av mattor kan vara utslagsgivande för ett helt rum. Vilken färgskala väljer du, vilket material, vilken yta och tjocklek? Beroende av om dina mattor ska ligga inom- eller utomhus och hur de ska placeras i förhållande till möblerna kommer du att träffa olika val. Vi samarbetar delvis med producenter som du kan beställa dina mattor av efter egna måttangivelser. Möblerna behöver inte arrangeras efter mattans mått längre, utan mattan kan anpassas efter möblernas sammanställning. Funderar du på hur du kan förnya ditt sovrum? Ett originellt och spännande tips är en exklusiv huvudgavel sänggavlar bakom din säng. Lässtunderna om kvällarna blir angenämare när du kan luta ryggen mot en mjuk, värmande yta och sängen får en elegant och lyxig prägel. Vi håller hög kvalité på stoppning och tyg, då slitaget är stort och vi är måna om att gaveln ska fortsätta se fin ut många år framöver. Våra modeller är handtillverkade och av standardmått, men vi tar emot specialbeställningar ifall din säng har avvikande mått. Då står det dig dessutom fritt att välja tyg, stil och knappar - obegränsade valmöjligheter.

 

 

 

Om du är på jakt efter en unik barstol som troligtvis inte någon annan har så har du kommit helt rätt. Vi har ett stort utbud av barstolar samt många av våra stolar går att välja i flera olika material samt utseenden med tyg. Våra populäraste barstolar kommer ifrån italienska varumärket Pedrali som är välkända för just sina sittmöbler. Vi har även ett stort utbud av barstolar från varumärket Paged som är specialiserade på stolar och barpallar i materialet trä. Här kan du alltid välja mellan många olika färger på träslaget samt ett stort urval av tyg eller konstläder.


Scrolla till toppen
Stäng