Kundvagn 0 st | Till kassan
Måndag - Fredag 9 - 18 08 - 660 20 30
Startsida | Hemmamiljö | Pallar

Pallar

Pall för hemmamiljö

Vi erbjuder ett brett sortiment av olika sorters pallar för hemmamiljö. allt ifrån tygklädda pallar som går att få i valfritt tyg till sittpallar i plast som även fungerar bra för utomhusmiljö. Om du inte finner den pall du söker kontakta gärna vår kundservice då kan du få hjälp på vägen. Vårt utbud ökas ständigt så vi har mer att erbjuda inom pallar än vad som finns här.

 

Pallar skapar harmoni i ditt hem

AZ Design har pallar i många olika material, höjder och färger, med raka, formade eller klädda sittytor. Vårt sortiment täcker både utomhus- och inomhusbruk. Stilrena pallar kan passa in lite överallt i ett hem, som till exempel ställas mot väggen under ett konstverk som behöver en kompletterande möbel för att inte se ensam ut där på väggen. I barnrummet eller hallen, där det ofta är ont om plats, kan du välja pallar som är stapelbara eller en modell med inbyggd förvaring.En pall är inte att underskatta i ett hem.

 

Pallar online för hemmetDet är en nätt och praktisk liten möbel som har många användningsområden och lätt kan transporteras från en plats till en annan. Pallar kan användas för att nå upp till övre hyllor, erbjuda en extra sittplats för en oväntad gäst, eller ställa ifrån sig en bricka på. Vi har gärna en till hands när vi ska knyta våra skor och vi använder pallar som mellanstation för väskor och påsar när vi kommer in från en inköpsrunda och vill börja med att klä av oss ytterkläderna. Under en väggfast hylla i modern design kommer både pallen och hyllan till sin fulla rätt. Vi har produkter för förvaring som pryder varje hem. Det är smakfulla hyllor, mediabänkar och byråer, de flesta i avskalad, tidlös design. Våra förvaringsmöbler fyller den funktion de utlovar, huvudsakligen en bra förvaring och skapar dessutom lugn och balans i rummet. När vi stänger dörrarna om föremålen eller ordnar in dem i en hylla hittar vi dem bättre och upplever en tillfredsställelse i att ha organiserat en förvaringsplats för just dessa föremål. Funderar du på att investera i ett nytt bord så rekommenderar vi att du tar en titt på vårt breda sortiment av matbord. Vi satsar på tidlös, modern och hållbar design för många års användning. Ytskikten är solida och inbjuder till användning, materialen de allra bästa. Ett matbord är stort men behöver inte ha den verkan. Med rätt design ger det intrycket av lätthet och harmonierar med rummet istället för att dominera det. En del av borden går att justera på längden genom att dra ut en inbyggd förlängningsdel och till vissa av våra matbord kan du själv välja typ av ben.

 


Scrolla till toppen
Stäng