Kundvagn 0 st | Till kassan
Måndag - Fredag 9 - 18 08 - 660 20 30
Startsida | Hemmamiljö | Fåtöljer

Fåtöljer

Fåtöljer i hemmet

Vi erbjuder många olika sorters fåtöljer allt ifrån tygklädda fåtöljer Fåtöljer online, för ditt hemtill plastfåtöljer som även går att använda i utomhusmiljö. Många av våra sittmöbler kommer ifrån italienska varumärken där kvalité och design är i fokus. Att kunna sitta ner på ett bekvämt sätt, var lika viktigt för människor förr som det är för oss idag. Förvisso har utseendet på fåtöljer och andra stolar förändrats ganska rejält under åren, men funktionen är densamma. Hos AZ Design hittar du mängder av vackra fåtöljer i olika stilar, vi har allt från klassiska modeller till ultramoderna modeller. Välj bland färgglada och trendiga fåtöljer med spännande utseende eller unna dig en härligt retroinspirerad. Förutom ett stort utbud kan du även få inspiration till inredning och såklart även hitta fantastiska möbler i unik design. Om du är ute efter fåtöljer eller andra vackra möbler så kan du vara säker på att få både ett trendigt utseende och såklart även en hög kvalitet.

Att inreda med fåtöljer är ett bra sätt för att öka mysfaktorn i ett rum. Kombinera gärna din fåtölj tillsammans med en soffgrupp, på så sätt kan du skapa en skön avdelning i exempelvis vardagsrummet. Om du vill göra din fåtölj mer inbjudande än vad den redan är så kan du lägga på en mjuk fårskinnspäls eller en mönstrad filt. Beroende på hur väl man tar hand om sin fåtölj så kan den hålla i många år, idag finns även många helt underhållsfria material. Är det en mer traditionell modell med stoppning och tyg kan man alltid få den omklädd och i nyskick med hjälp av en tapetserare.


Inredning med sköna fåtöljer 

Att inreda sitt hem med en skön och snygg fåtölj gör både att rummet ser inbjudande ut, och ger dig samtidigt en plats att slappna av på. Hos AZ Design kan du förutom fåtöljer såklart även hitta andra härliga inredningsprodukter, som fina mattor. Om du ska ge bort något som har med inredning att göra i present så ärbelysning ett hett tips. Att ge bort lampor av trendig design är en rolig och annorlunda gåva som de flesta uppskattar. AZ Design har allt ifrån klassiska bordslampor till mer annorlunda tak- och golvlampor. Förutom belysning så är förvaring något som man ofta glömmer bort när det kommer till inredning. För att du ska kunna känna dig både trygg och nöjd när du handlar hos AZ Design så får du två års garanti och dessutom så får du möblerna hemkörda gratis. Om du köper något som redan finns i lager så är leveranstiden mellan 2-5 arbetsdagar. Skulle du däremot vilja köpa en beställningsvara så tar det lite längre tid, ungefär 2-8 veckor. Vad du än väljer att inreda med så är en fåtölj ett måste i hemmet. Att kunna slå sig ner med en kopp te och läsa en bra bok är perfekt för att varva ner.

 


Scrolla till toppen
Stäng