Stäng

För privatpersoner erbjuds endast kontorsmöbler - Just nu finns alla höj/sänkbara skrivbord i lager!

Startsida / Inspiration och köpråd

Inspiration och köpråd

Är Herman Miller den bästa kontorsstolen?
När någon väl börjat sitta på en Herman Miller kontorsstol så kan det vara svårt att någonsin se tillbaka på andra typer av kontorsstolar och jämföra. Herman Miller tillhör sin egen liga av ergonomiska stolar för arbetsplatser. Det är inte bara hype så visst kan det vara så att Herman Millers kontorsstolar är de bästa som finns.
av Matilda
Tips för det perfekta hemmakontoret – Inred med rätt kontorsbord
Tips för det perfekta hemmakontoret – Inred med rätt kontorsbord
Om du håller på att bygga ett kontor hemma så kan det vara klokt att tänka igenom vilka kontorsmöbler du behöver. Vid skrivbordet spenderar de flesta av oss mycket tid. Därför är det smart att tänka efter ordentligt innan du köper ett kontorsbord. Här ska vi ta upp några smarta tips för dig som ska inreda det perfekta hemmakontoret med ett perfekt arbetsbord, häng med!
av Alex Karlsson
Stapelbara stolar eller fällbara, vad passar bäst i konferensrummet?
Stapelbara stolar eller fällbara, vad passar bäst i konferensrummet?
I ett konferensrum behövs det konferensmöbler som möter krav om sittplats och komfort. Utöver ett stadigt konferensbord så behövs det givetvis bra konferensstolar. Många gånger inreds konferensrum med ett visst antal stolar som alltid står framme runt det huvudsakliga bordet. Sedan kan man ha stapelbara eller fällbara stolar för de tillfällen då fler behöver sitta runt och omkring bordet.
av Malin Norman
Därför kan god skrivbordsförvaring öka din kreativitet
Därför kan god skrivbordsförvaring öka din kreativitet
Vad är bättre, ett städat skrivbord eller ett med tusen prylar på bordsytan? Ett städat bord förstås säger du, men faktum är att alla inte riktigt tänker på detta vis. Det finns de som menar att det kan vara bra för kreativiteten att ha många saker på sitt skrivbord. Om vi ser på forskning så finns det olika svar på frågan. Något vi kan säga med säkerhet är att en arbetsplats där du vet var allting finns kan ha många fina fördelar. Med bra skrivbordsförvaring så är det ju inte bara så att du får undan saker från ditt arbetsbord. Du kommer också att veta precis var de finns!
av Marie Holmgren

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?