Stäng
Startsida / Inspiration och köpråd

Inspiration och köpråd

Olika typer av hörnskrivbord, fördelar och nackdelar
Olika typer av hörnskrivbord, fördelar och nackdelar
Det finns lite olika typer av hörnskrivbord och varje modell kan ha vissa fördelar och eventuellt nackdelar. Många väljer den här typen av skrivbord för att det är lätt att möblera med. Så länge som storleken passar det rum som bordet ska stå i så bör det hela fungera väldigt bra. Det är mycket vanligt att se hörnskrivbordet som inredning kontor blir praktiska och fina av. Vi ska ta en titt på några olika typer av hörnskrivbord och vad deras fördelar samt nackdelar kan tänkas vara…
av Marie Holmgren
Olika typer av skrivbord för olika typer av rum
Olika typer av skrivbord för olika typer av rum
Skrivbord kan användas för arbete såväl som för fritidssysslor och med många olika typer av bord är det inte svårt att passa in i rummet där det ska stå. Oavsett om du ska använda skrivbordet hemma eller på ett kontor så är det inte så dumt att välja modell i enlighet med rum. Utöver att formen och storleken på skrivbordet kan få betydelse för hur väl det passar in med annan kontorsinredning i rummet så är det klokt att se på färg och material. Olika material och olika färger påverkar förstås också hur ett skrivbord kommer att upplevas i ett specifikt rum.
av Daniel Alfredsson
Köpa begagnat skrivbord eller nytt – Fördelar och nackdelar att tänka på!
Köpa begagnat skrivbord eller nytt – Fördelar och nackdelar att tänka på!
Alltfler av oss tänker mer och mer på hållbarhet. Att köpa begagnat värnar om både miljö och plånbok. Det är hög tid att komma bort från slit- och släng mentaliteten. Dessutom kan du få ett unikt skrivbord, kanske ett som gått i arv mellan generationer och fortfarande är ett riktigt bra skrivbord när du väljer det som använts tidigare.
av Danielle Lhorens
Vad säger lagen om ljudmiljön på arbetsplatsen?
Vad säger lagen om ljudmiljön på arbetsplatsen?
Om det är bullrigt på ditt jobb så kan det strida mot lagen för arbetsmiljö. I Sverige finns det bestämmelser för hur ljudbilden får se ut på en arbetsplats. Detta både om du jobbar inomhus och utomhus. Det är inte meningen att du ska bli hörselskadad av att gå till jobbet så ta tag i saken om du inser att det är på tok för hög volym på din arbetsplats!
av Alex Karlsson

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
✓ Prisgaranti
✓ Trygg och säker e-handel
✓ Betalning med Svea Ekonomi eller Wasakredit