Stäng

För privatpersoner erbjuds endast kontorsmöbler - Just nu finns alla höj/sänkbara skrivbord i lager!

Startsida / Inspiration och köpråd

Inspiration och köpråd

Hur får du kontorsmöbler att hålla längre?
Hur får du kontorsmöbler att hålla längre?
När du investerar i bra kontorsmöbler så är tanken att de ska hålla länge. Kanske längre än vad du har behov av. Men hur får du dina möbler på arbetsplatsen att hålla längre? Det finns några viktiga steg att ta för att skrivbord av trä, kontorsstolar och förvaringsmöbler ska stå emot tidens tand på bästa sätt. Låt oss ta upp de allra viktigaste sakerna som du kan göra för att få kontorsinredning som du kan känna dig nöjd med länge…
Ordning och reda på skrivbordet – 10 smarta tips!
Ordning och reda på skrivbordet – 10 smarta tips!
Om du har en enda röra på ditt skrivbord är du inte ensam om det. Det är så lätt att tappa kontrollen över papper, pennor, viktiga lappar och så personliga prylar som kan vara mer eller mindre riktiga. Men röra på skrivbordet är inte att rekommendera. Här ska vi se på några viktiga tips för dig som känner att det är dags för ordning och reda på skrivbordet som håller.
Därför vill ni ha Monstera och andra växter på jobbet
Därför vill ni ha Monstera och andra växter på jobbet
Ni lägger tid och pengar på att skaffa ergonomiska kontorsstolar, höj- och sänkbart skrivbord till varje anställd såväl som ljudisolerande skärmväggar. Men hur står det till med det gröna? Grönt på kontoret i form av Monstera och andra växter är en riktigt smart investering. Det här är en växt som de allra flesta tycker om och det går att inreda med konstgjord Monstera om det finns allergiker på jobbet.
Behöver ni dynor på utemöbler för caféverksamhet?
Behöver ni dynor på utemöbler för caféverksamhet?
Vid första tanken kan det verka som en självklarhet. Det är klart att dynor utemöbler blir snyggare av gör till och inte från. Fast den som har jobbat på restaurang vet hur mycket jobb det blir med de där dynorna. Och inte sällan är det rentav sunkigt att ha tygdynor på stolar som används flitigt av olika gäster. Det är ju en helt annan sak att se på dynor och överdrag till kontorsstolar och konferensstolar. De utsätts inte för samma höga grad av spill som utemöbler för caféer och restauranger gör. För att fatta rätt beslut vad gäller dynor på utemöbler gäller det att se både på fördelar och nackdelar. Vi börjar med fördelarna med dynor utemöbler skyddas och smyckas av.

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?