Stäng

För privatpersoner erbjuds endast kontorsmöbler - Just nu finns alla höj/sänkbara skrivbord i lager!

Startsida / Inspiration och köpråd

Inspiration och köpråd

Skrivbord med 4 ben eller med t-stativ?
Skrivbord med 4 ben eller med t-stativ?
Ska du välja skrivbord med 4 ben eller med t-stativ? Vilket kommer att bli det bästa valet för din arbetsplats, det ser vi på här! Ett skrivbord är en investering på flera sätt. När du inreder din arbetsplats med bord och kontorsstol tänker du på dina behov just nu och kanske också en aning framåt. Kvalitet är viktigt både med tanke på hur du kommer att uppleva din arbetsplats idag och imorgon. Dessutom kan det få betydelse hur bordets stativ ser ut. Det finns lite olika lösningar och många gånger står valet mellan skrivbord med 4 ben eller med t-stativ. Vilket ska du välja? Vi tar en titt på fördelar och nackdelar med dessa varianter så att du kan välja bästa designen för din arbetsplats!
Så kan restaurangporslin påverka matupplevelsen
Så kan restaurangporslin påverka matupplevelsen
Restaurangporslin kan påverka matupplevelsen på flera sätt. Här ska vi se hur matporslin kan påverka hur maten på restaurangen uppfattas. De flesta inser att det vi äter på kommer att påverka matupplevelsen. Du har säkert en favoritkopp för te eller kaffe. Varför andra typer av koppar inte ger samma känsla är både en personlig sak och något som beror på koppens form och stil. I och med att restaurangporslin kan göra mycket till för att påverka matupplevelsen positivt är det klokt att välja rätt. Här ska vi se lite på hur olika typer av porslin kan få dig att känna på ett visst sätt. Beroende på typ av restaurang och café är det inte så dumt att välja den typ av porslin som förmedlar ett budskap som får maten att smaka ännu bättre!
Fördelar och nackdelar med skrivbord med vev
Fördelar och nackdelar med skrivbord med vev
Ett skrivbord med vev kan vara ett mycket bra val men läs dessa fördelar och nackdelar med skrivbord med vev innan du köper ett! Ska du satsa på ett skrivbord med vev för din arbetsplats? Precis som att du noggrant väljer ut en kontorsstol bör du vara väl medveten om skillnader mellan olika höj- och sänkbara skrivbord. Det finns flera olika typer av skrivbord som går att höja och sänka. Vi kan säga att de två huvudkategorierna är elektriska skrivbord och manuella. De manuella fungerar med vev och är inte beroende av motor och ström. Det finns både fördelar och nackdelar med denna konstruktion. Innan du beställer ett skrivbord med vev bör du vara väl medveten om detta. Så låt oss börja med att kika på fördelarna…
Viktigaste tillbehören för kök och matsal
Viktigaste tillbehören för kök och matsal
Här kan du läsa om de viktigaste tillbehören för kök och matsal som gör det enklare att bedriva verksamhet som uppskattas av matgästerna. När restauranginredningen är på plats kan det fortfarande finnas en hel del jobb med tillbehören som behövs för att kök och matsal ska fungera för personal och gäster. Matsalen behöver allt som krävs för att duka och servera och köket är beroende av allt från köksmaskiner till tyger för rengöring och personskydd. Här är några av de viktigaste tillbehören för kök och matsal. Med god planering kan allting vara på plats inför lanseringen av en ny restaurang!

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?