0
0
Startsida / Kök & Matsal / Köksutrustning / Köksknivar / Kockknivar / Trancherkniv Classic, 21 cm

Global Trancherkniv Classic, 21 cm, rostfri

Trancherkniv Classic, 21 cm
-9%
Beskrivning:

Denna trancherkniv från Global är ett måste för alla som uppskattar konsten att skära upp kött och fisk med precision. Med sitt långa och smala blad är den speciellt utformad för tranchering, det vill säga tekniken att skära upp kött i tunna, jämna skivor. Denna kniv är lika lämplig för användning med både rått och tillagat kött, samt för att förbereda sushi och sashimi.

Specifikationer:

  • Material: Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket garanterar långvarig skärpa och hållbarhet.
  • Storlek: Bladlängd på 21 cm, optimal för precisionsarbete.

Skötselråd:

  • Rengöring: Handdiska kniven med vatten och lite diskmedel och torka omedelbart med en kökshandduk. Undvik att diska kniven i diskmaskinen för att skydda både kniven och maskinen.
  • Underlag: Använd ett mjukt underlag, som Globals skärbrädor i trä, plast eller sockerrör, för att skydda knivens egg.
  • Nötning: Undvik onödig nötning på knivseggen och använd knivens baksida för att skrapa av skärbrädan.
  • Förvaring: Förvara din Globalkniv i ett knivfodral, knivblock eller på en magnetlist för att undvika skador.
  • Underhåll: Bibehåll knivens skärpa genom regelbunden användning av skärpstav eller våtslip. Vid behov, slipa om kniven med en slipsten eller lämna in den till en professionell slipare.
Beskrivning:

Denna trancherkniv från Global är ett måste för alla som uppskattar konsten att skära upp kött och fisk med precision. Med sitt långa och smala blad är den speciellt utformad för tranchering, det vill säga tekniken att skära upp kött i tunna, jämna skivor. Denna kniv är lika lämplig för användning med både rått och tillagat kött, samt för att förbereda sushi och sashimi.

Specifikationer:

  • Material: Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket garanterar långvarig skärpa och hållbarhet.
  • Storlek: Bladlängd på 21 cm, optimal för precisionsarbete.

Skötselråd:

  • Rengöring: Handdiska kniven med vatten och lite diskmedel och torka omedelbart med en kökshandduk. Undvik att diska kniven i diskmaskinen för att skydda både kniven och maskinen.
  • Underlag: Använd ett mjukt underlag, som Globals skärbrädor i trä, plast eller sockerrör, för att skydda knivens egg.
  • Nötning: Undvik onödig nötning på knivseggen och använd knivens baksida för att skrapa av skärbrädan.
  • Förvaring: Förvara din Globalkniv i ett knivfodral, knivblock eller på en magnetlist för att undvika skador.
  • Underhåll: Bibehåll knivens skärpa genom regelbunden användning av skärpstav eller våtslip. Vid behov, slipa om kniven med en slipsten eller lämna in den till en professionell slipare.

DU TITTADE SENAST PÅ

Bankettstol, stapelbar
Lagervara
S Contract
från 420 kr 590 kr
  • Svart/Gråmelerad
  • Blå/Gråmelerad
  • Röd/Gråmelerad
-43%
Urnbryggare 2 kannor, B5/B10
Lagervara
Bravilor Bonamat
från 31 560 kr 38 330 kr
Fler varianter
Knivetui, 7 knivar
Global
från 550 kr 660 kr
Skål Iris, dia 13 cm
Lagervara
Bonna
från 35 kr 53 kr
Brödkorg, Ø23 cm, pil
Lagervara
Xantia
från 57 kr 86 kr
Slipfixturer klämma med plastinlägg
Lagervara
Brödkorg, Ø23 cm, pil
Lagervara
Xantia
från 41 kr 62 kr
KONTAKTA OSS

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din varukorg(0 st)

Varukorgen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
 

Favoriter(0 st )

Du har ännu inga favoriter