Startsida / Kök & Matsal / Köksknivar

Köksknivar

Köksknivar

Köksknivar

Köksknivar är kockens absolut mest använda redskap. Det är alltså viktigt att investera i kvalitativa köksknivar till restaurangkök. Här hittar du allt från brödknivar och filéknivar till skalknivar och kockknivar. Vi har dessutom ett stort utbud av japanska kockknivar till restaurang. Med dessa blir det enkelt att skära, snittta, filea och skala med precision. Våra knivar kommer bland annat från den stora leverantören Exxent, som gjort sig kända för sin höga kvalitet. Knivarna utformas i Sverige och tillverkas av Molybdenum Vanadium rostfritt stål – legeringsämnen som ökar knivens förmåga att hålla sig rostfri och gör att den håller sig vass längre. Beställ dina köksknivar till restaurang på azdesign.se. Köpguide köksknivar >>

Sortering:
Antal:
29 artiklar
Magnetlist, 49 cm
Merxteam - Exxent
från 301,25 kr 466,25 kr
Knivslip
Merxteam - Exxent
från 376,25 kr 582,50 kr
Tournierkniv Uptown, 8 cm, Vanadium
BBM
från 63,75 kr 97,50 kr
Trancherset
Merxteam - Exxent
från 427,50 kr 662,50 kr
Skalkniv, 8,5 cm, Plasthandtag
BBM
från 36,25 kr 55 kr
Tournierkniv, 6 cm, Plasthandtag
BBM
från 21,25 kr 33,75 kr
29 artiklar

Leasing av köksknivar för restaurangen

 

Köpguide – Köksknivar

Ett restaurangkök är inte komplett utan en riktigt bra uppsättning av köksknivar. Det är ett precis lika viktigt verktyg för kocken som penseln är för målaren eller som hammaren är för snickaren. Utan dina köksknivar kommer du helt enkelt inte att kunna tillaga alla dina fantastiska måltider! Att se till att du har kvalitativa knivar anpassade efter dina behov är alltså mycket viktigt och här nedanför följer en enkel guide med tips på vad som är bra att tänka på innan du gör ditt köp.

Välj kniv efter användningsområde

Köksknivar är ett samlingsnamn på alla de knivar som är framtagna för att användas i köket och hjälpa dig att förbereda och tillaga dina rätter. För att du ska kunna ägna dig åt olika typer av matlagning gäller det därför också att du har ett brett urval av köksknivar att välja mellan i ditt restaurangkök. För ju fler råvaror du behöver kunna ta dig an, desto fler olika slags knivar behöver du ha till hands. Hos oss på AZ Design hittar du alltifrån populära kockknivar, precisionssäkra filéknivar och rejäla brödknivar till kvalitativa japanska kockknivar och små och smidiga skalknivar – alla designade för sin specifika råvara. Och för att du ska kunna arbeta så effektivt som möjligt gäller det alltså att välja rätt kniv för rätt användningsområde. Då kommer den att göra som mest nytta och dessutom hålla betydligt längre.

Satsa på hög kvalitet

Att köpa nya köksknivar till din restaurang kommer att vara en väl använd investering. Tar du hand om dem på rätt sätt kommer de att göra din matlagning både roligare och lättare i många år framöver. Då gäller det dock att satsa på köksknivar av riktigt hög kvalitet, med skaft som är sköna att hålla i och blad tillverkade av slitstarka material med riktigt vass egg. På azdesign.se kan du beställa köksknivar till restaurangkök från bland annat det välrenommerade varumärket Exxent som alltid levererar en riktigt hög kvalitet och lång hållbarhet. Deras knivar är designade i Sverige och är tillverkade av rostfritt stål med Molybdenum Vanadium-legering för att erbjuda extra styrka, hårdhet, slagseghet och slitageresistens. Eller varför inte känna på känslan av att arbeta med en riktigt lyxig japansk kökskniv? Japan är känt för sin knivtillverkning och erbjuder kockknivar av högsta möjliga kvalitet – perfekta för både proffs och kräsna hemmakockar!

Investera i en knivslip

I samband med att du beställer nya köksknivar till ditt restaurangkök är det en smart idé att även slå till på en riktigt bra knivslip eller ett smidigt skärpstål. De hjälper dig nämligen att upprätthålla knivarnas goda skick och gör att du snabbt och enkelt kan slipa eggen till att bli sylvass på nytt. Det viktigaste med en kökskniv är ju trots allt att den är vass, och genom att låta skärpstålet eller knivslipen jobba varje gång efter att kniven har använts säkerställer du en betydligt längre hållbarhet! Välkommen att beställa dina köksknivar och knivtillbehör hos oss på AZ Design och få dem snabbt levererade direkt till din arbetsplats.


VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan