(0)
Startsida / Kök & Matsal / Köksutrustning

Köksutrustning

Här hittar du ett stort och brett sortiment av köksutrustning. Produkterna du finner här är hållbara och tåliga, en fördel då de ska användas dagligen. Dessutom är det alltid till låga priser och med mängdrabatt. Köpguide köksutrustning >>

Sortering:
Antal:
20 artiklar
Värmehäll Focus, 6 varianter
Stayhot
från 8 725 kr 12 025 kr
Värmelist Classic, 4 storlekar
Stayhot
från 5 875 kr 8 100 kr
Värmehäll WPR 306, 54,5x34,5 cm
Stayhot
från 5 212,50 kr 7 187,50 kr
Värmehäll WP 250, 64x34 cm
Stayhot
från 4 862,50 kr 6 700 kr
Värmehäll WP 350, 72x42,5 cm
Stayhot
från 5 450 kr 7 512,50 kr
20 artiklar

 

Köpguide – Köksutrustning

I ett restaurangkök är det viktigt att investera i produkter som förenklar det vardagliga arbetet. Här har vi samlat all övrig utrustning till restaurangkök som du kan tänkas behöva. Kolla in våra kylplattor; dessa finns i flera storlekar och utseenden och är perfekta för salladsbaren eller till charken. När det handlar om servering i restaurangen är det ofta viktigt att kunna varmhålla maten på ett säkert sätt, något ni kan göra med våra höj- och sänkbara värmelampor. Bland vår utrustning till restaurangkök hittar du även större redskap och produkter, som våra praktiska stickvagnar med plats för 16 bakplåtar. Beställer du flera av samma produkt kan du se fram emot vår mängdrabatt. Ibland vår övriga utrustning finner du allt från de minsta produkterna, som termometrar, men även större produkter som vagnar för servering och varmhållning.

Övrig utrustning för varmhållning

I ett restaurangkök är det viktigt att kunna varmhålla mat på ett säkert sätt. Detta gäller vanligtvis under de timmar som serveringen är igång. Inom restaurangbranschen finns det ett enormt regelverk att följa, särskilt med fokus på hygien och mathantering. Bland annat finns det regler om hur varm maten måste bevaras för att varmhållas på ett säkert sätt. För varmhållning ska maten hålla minst +60°C. Med våra värmelampor kan du varmhålla viss typ av mat under lång tid. Likaså kan du med våra kylplattor hålla kall mat kyld under lång tid. Många gånger behöver restauranger flera värmelampor eller kylplattor, till exempel för en större buffé. Kom ihåg att du får mängdrabatt hos azdesign.se när du beställer fler av samma!

Organisera köket med vår övriga utrustning

I ett restaurangkök är det otroligt viktigt att vara organiserad. Restaurangbranschen är ofta förknippad med stress just eftersom det är så många olika arbetsmoment som måste utföras samtidigt. Dessutom ska gästerna hållas glada och få den uppmärksamhet de behöver. För att underlätta arbetet är ett organiserat kök A och O. Med våra stickvagnar blir det betydligt enklare att hålla arbetsytorna rena och städade. När du ställer in plåtarna i stickvagnarna får du ju bort bakverk och mat från bänkarna. Vi erbjuder stickvagnar i flera storlekar, bland annat har vi varianter med plats för 16 plåtar. För ökad säkerhet är våra stickvagnar försedda med bromsbara hjul, vilket gör dem enkla att ställa där du vill.

Serveringsvagnar med plats för mycket

Förutom att du kan hitta flera olika varianter av stickvagnar i vårt utbud av övrig utrustning, hittar du även våra populära serveringsvagnar. Dessa har många olika användningsområden i ett restaurangkök. Bland annat kan du placera deg för jäsning på dem eller använda vagnarna som förvaring av salladsbuffén, då de är enkla att rulla in och ut från serveringen och in i kylrummet. Precis som många andra produkter i vårt sortiment är även våra vagnar tillverkade av rostfritt stål, något som underlättar rengöring med vattenslang och liknande. När du handlar hos azdesign.se kan du lita på att kvaliteten är på topp. Dessa produkter är framtagna för professionella restaurangkök och därmed tillverkade av slitstarka och hållbara material och har ofta flera smarta funktioner.


VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan