[No translation] ?
0
0

Kockknivar

Kockkniven är kärnan i varje professionellt kök, och dess betydelse kan inte överskattas. Våra kockknivar är skapade för att erbjuda enastående skärprestanda och hållbarhet. Tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål, dessa knivar garanterar en skarp egg och en lång livslängd. Med en balanserad vikt och ergonomiskt handtag, blir varje skäruppgift en ren njutning. Oavsett om du tärnar grönsaker eller skivar kött, kommer våra kockknivar att vara ditt mest pålitliga verktyg i köket.

Sortering:
Antal:
85 artiklar
Kockkniv Classic
Lagervara
Global
från 1 036,25 kr
KAMPANJPRIS
Filékniv, flexibel
Lagervara
Global
från 1 123,75 kr
KAMPANJPRIS
Kockkniv Ni Oriental, olivslipad
Lagervara
Global
från 1 080 kr
KAMPANJPRIS
Skalkniv rak
Lagervara
Global
från 436,25 kr
KAMPANJPRIS
Ostkniv
Lagervara
Global
från 748,75 kr
KAMPANJPRIS
Skalkniv spetsig, 8 cm
Lagervara
Global
437,50 kr
KAMPANJPRIS
Brödkniv Sai
Lagervara
Global
från 1 041,25 kr
KAMPANJPRIS
Grönsakshacka Sai
Lagervara
Global
från 1 248,75 kr
KAMPANJPRIS
Tournierkniv, 6 cm
Lagervara
Global
461,25 kr
KAMPANJPRIS
Skalkniv
Lagervara
Global
från 636,25 kr
KAMPANJPRIS
Kockkniv, smidd
Lagervara
Global
från 1 811,25 kr
KAMPANJPRIS
Sashimikniv, spetsig
Lagervara
Global
från 1 736,25 kr
KAMPANJPRIS
Bred filékniv, flexibel
Global
från 1 145 kr
KAMPANJPRIS
Grönsakshacka, 14 cm
Lagervara
Global
885 kr
KAMPANJPRIS
Kockkniv Sai
Lagervara
Global
från 1 350 kr
KAMPANJPRIS
Kockkniv Zen
Lagervara
Yaxell
från 1 662,50 kr 2 025 kr
Fler varianter
Minihacka, 8 cm
Lagervara
Global
836,25 kr
KAMPANJPRIS
Krabb- & hummerkniv, 5 cm
Lagervara
Universalkniv
Lagervara
Global
från 573,75 kr
KAMPANJPRIS
Grönsakshacka olivslipad, 14 cm
Lagervara
Skalkniv, tyngre handtag, 6 cm
Lagervara
Kockkniv, olivslipad
Lagervara
Global
från 1 236,25 kr
KAMPANJPRIS
Lax/filékniv flexibel, 31 cm
Lagervara
Global
1 323,75 kr
KAMPANJPRIS
Brödkniv Ni Oriental, 23 cm
Lagervara
Global
1 146,25 kr
KAMPANJPRIS
Kockkniv Super Gou
Lagervara
Yaxell
från 4 400 kr 5 350 kr
Fler varianter
Santokukniv, 13 cm
Lagervara
Global
971,25 kr
KAMPANJPRIS
Brödkniv, vänsterslipad
Lagervara
Global
1 161,25 kr
KAMPANJPRIS
Brödkniv tandad
Lagervara
Global
från 873,75 kr
KAMPANJPRIS
Filékniv styv, 21 cm
Lagervara
Global
1 878,75 kr
KAMPANJPRIS
Sashimikniv, 25 cm
Lagervara
Global
1 486,25 kr
KAMPANJPRIS
Hybridkniv Kiritsuke, 24 cm
Lagervara
Global
1 198,75 kr
KAMPANJPRIS
Grönsakshacka Oriental, 15 cm
Lagervara
Skalkniv Sai, helsmidd enkelstål, 9 cm
Lagervara
Santokukniv
Lagervara
Global
från 1 073,75 kr
KAMPANJPRIS
Tournierkniv, tyngre handtag, 5 cm
Lagervara
Köttyxa, 16 cm
Lagervara
Global
1 898,75 kr
KAMPANJPRIS
Grönsakshacka, 20 cm, smidd
Lagervara
Global
1 661,25 kr
KAMPANJPRIS
Allkniv flexibel, 15 cm
Lagervara
Global
885 kr
KAMPANJPRIS
Tomatkniv, 8 cm
Lagervara
Global
911,25 kr
KAMPANJPRIS
Lax & skinkkniv, olivslipad
Lagervara
Global
1 902,50 kr
KAMPANJPRIS
Grönsakshacka Ni Oriental, 18 cm
Lagervara
Brödkniv tandad, 22 cm
Lagervara
Global
1 123,75 kr
KAMPANJPRIS
Kockkniv Ran
Lagervara
Yaxell
från 2 162,50 kr 2 625 kr
Fler varianter
Grönsakshacka, 18 cm
Lagervara
Global
1 123,75 kr
KAMPANJPRIS
Slaktkniv, 16 cm
Lagervara
Global
1 373,75 kr
KAMPANJPRIS
Santokukniv Ni Oriental, 20 cm
Lagervara
Global
1 073,75 kr
KAMPANJPRIS
Santokukniv Sai, 13,5 cm
Lagervara
Global
1 211,25 kr
KAMPANJPRIS
Kockkniv, 13 cm
Lagervara
Global
898,75 kr
KAMPANJPRIS
Grönsakshacka, olivslipad
Lagervara
Global
1 211,25 kr
KAMPANJPRIS
Kinesisk hacka, 18 cm
Lagervara
Global
2 398,75 kr
KAMPANJPRIS
Skalkniv Sai, 10 cm
Lagervara
Global
1 076,25 kr
KAMPANJPRIS
Kockkniv Oriental, 18 cm
Lagervara
Global
1 161,25 kr
KAMPANJPRIS
Trancherkniv Classic, 21 cm
Lagervara
Global
1 161,25 kr
KAMPANJPRIS
Urbeningskniv, 16 cm
Lagervara
Global
1 398,75 kr
KAMPANJPRIS
Filékniv Oriental flexibel, 18 cm
Lagervara
Skalkniv Ni, 9 cm
Lagervara
Global
498,75 kr
KAMPANJPRIS
Kött/fiskkniv, 18 cm
Lagervara
Global
1 655 kr
KAMPANJPRIS
Grönsakshacka 18 cm, smidd
Lagervara
Global
1 798,75 kr
KAMPANJPRIS
Trancherkniv Oriental olivslipad, 21 cm
Lagervara
Santokukniv Sai, 19 cm
Lagervara
Global
1 523,75 kr
KAMPANJPRIS
85 artiklar

Köpa kockknivar till restaurang: En komplett guide

Varför kvalitetskockknivar är avgörande

När det kommer till att förbereda rätter i en restaurangmiljö, är verktygen du använder lika viktiga som ingredienserna. Bra kockknivar ger inte bara bättre skärning, utan kan också minska beredningstiden avsevärt.

Materialval och hållbarhet

Kvaliteten på stålet i kockknivar spelar en stor roll för dess livslängd och prestanda. Japanskt stål anses ofta vara överlägset tack vare dess hårdhet och förmåga att behålla en skarp egg längre.

Ergonomi och design

Ett grepp som känns bra i handen, balanserad vikt och en design som möjliggör enkel manövrering är oumbärligt, särskilt under långa arbetsdagar.

Viktiga faktorer när du väljer en kockkniv

Inte alla knivar är skapade lika. När du shoppar runt, bör du tänka på bladets längd, form, och hur du kommer att använda kniven mest.

Bladets längd och form

Medan en 20 cm kniv anses vara en standardstorlek, kan du behöva något större eller mindre beroende på dina specifika behov. Formen kan också påverka hur lätt det är att skära vissa typer av mat.

Skärphållning och skötselråd

För att behålla knivens skärpa, bör den slipas regelbundet och endast användas på lämpliga skärbrädor. Undvik att diska den i diskmaskin för bästa livslängd.

Prissättning och varumärke

Det finns en mängd olika märken där ute, varav vissa är mer betrodda än andra. Tänk på din budget, men kom ihåg att en bra kniv är en investering i kvalitet.

Kundrecensioner och expertåsikter

Att höra vad andra kockar tycker om en viss kniv kan vara oerhört värdefullt. Det är därför vi alltid rekommenderar att du kollar på recensioner innan du gör ett köp.

I ditt sökande efter den perfekta kockkniven till din restaurang, kom ihåg att överväga dina egna behov och att en större prislapp inte alltid betyder bättre kvalitet. Lycka till med ditt köp!

FAQ

Hur ofta bör jag slipa min kockkniv? Svar: Hur ofta du bör slipa din kockkniv beror mycket på hur ofta du använder den och vilken typ av skärbräda du använder. Generellt sett, om du använder din kniv dagligen i en professionell restaurangmiljö, rekommenderas det att bryna kniven med en brynstav efter varje användning för att räta upp eggen. Själva slipningen, där material faktiskt tas bort från bladet, kan utföras var 3-6e månad. Det är dock viktigt att komma ihåg att överdriven slipning kan förkorta knivens livslängd. Är rostfria kockknivar verkligen rostfria? Svar: Termen "rostfritt stål" kan vara lite vilseledande. Rostfritt stål är mycket motståndskraftigt mot rost, men det är inte helt immun mot det. Faktorer som exponering för salta livsmedel, syror eller att låta kniven vara blöt under en längre tid kan orsaka fläckar eller till och med rost. För att maximera din knivs livslängd, se till att tvätta den för hand snart efter användning och torka den torr med en handduk. Hur lagrar jag min kniv på bästa sätt? Svar: För bästa förvaring och för att säkerställa att din kniv förblir skarp, bör du undvika att förvara den löst i en låda där den kan komma i kontakt med andra föremål. Använd ett knivblock, magnetlist, eller enskilda knivskydd. Magnetlister kan vara särskilt användbara eftersom de håller knivens blad fritt från kontakt, vilket minskar risken för skador.

KONTAKTA OSS

Din varukorg(0 st)

Varukorgen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
 

Favoriter(0 st )

Du har ännu inga favoriter