0
0
Startsida / Kök & Matsal / Köksutrustning / Köksknivar / Kockknivar / Trancherkniv Classic, 21 cm

Global Trancherkniv Classic, 21 cm, rostfri

Trancherkniv Classic, 21 cm
-9%
Beskrivning:

Denna trancherkniv från Global är ett måste för alla som uppskattar konsten att skära upp kött och fisk med precision. Med sitt långa och smala blad är den speciellt utformad för tranchering, det vill säga tekniken att skära upp kött i tunna, jämna skivor. Denna kniv är lika lämplig för användning med både rått och tillagat kött, samt för att förbereda sushi och sashimi.

Specifikationer:

  • Material: Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket garanterar långvarig skärpa och hållbarhet.
  • Storlek: Bladlängd på 21 cm, optimal för precisionsarbete.

Skötselråd:

  • Rengöring: Handdiska kniven med vatten och lite diskmedel och torka omedelbart med en kökshandduk. Undvik att diska kniven i diskmaskinen för att skydda både kniven och maskinen.
  • Underlag: Använd ett mjukt underlag, som Globals skärbrädor i trä, plast eller sockerrör, för att skydda knivens egg.
  • Nötning: Undvik onödig nötning på knivseggen och använd knivens baksida för att skrapa av skärbrädan.
  • Förvaring: Förvara din Globalkniv i ett knivfodral, knivblock eller på en magnetlist för att undvika skador.
  • Underhåll: Bibehåll knivens skärpa genom regelbunden användning av skärpstav eller våtslip. Vid behov, slipa om kniven med en slipsten eller lämna in den till en professionell slipare.
Beskrivning:

Denna trancherkniv från Global är ett måste för alla som uppskattar konsten att skära upp kött och fisk med precision. Med sitt långa och smala blad är den speciellt utformad för tranchering, det vill säga tekniken att skära upp kött i tunna, jämna skivor. Denna kniv är lika lämplig för användning med både rått och tillagat kött, samt för att förbereda sushi och sashimi.

Specifikationer:

  • Material: Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket garanterar långvarig skärpa och hållbarhet.
  • Storlek: Bladlängd på 21 cm, optimal för precisionsarbete.

Skötselråd:

  • Rengöring: Handdiska kniven med vatten och lite diskmedel och torka omedelbart med en kökshandduk. Undvik att diska kniven i diskmaskinen för att skydda både kniven och maskinen.
  • Underlag: Använd ett mjukt underlag, som Globals skärbrädor i trä, plast eller sockerrör, för att skydda knivens egg.
  • Nötning: Undvik onödig nötning på knivseggen och använd knivens baksida för att skrapa av skärbrädan.
  • Förvaring: Förvara din Globalkniv i ett knivfodral, knivblock eller på en magnetlist för att undvika skador.
  • Underhåll: Bibehåll knivens skärpa genom regelbunden användning av skärpstav eller våtslip. Vid behov, slipa om kniven med en slipsten eller lämna in den till en professionell slipare.

DU TITTADE SENAST PÅ

Köttkvarn CE22NS5, bänk
la Minerva
28 809 kr 30 098,96 kr
Kantin, GN 2/3, rostfri
Lagervara
Patina
från 144 kr 175 kr
Stol Unite
Lagervara
Design Studio
från 1 050 kr 1 280 kr
Brödpensel, 19 cm
Lagervara
Köttyxa, 16 cm
Lagervara
Global
från 1 570 kr 1 910 kr
KONTAKTA OSS

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din varukorg(0 st)

Varukorgen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
 

Favoriter(0 st )

Du har ännu inga favoriter