Startsida / Utemöbler / Bordsstativ

Bordsstativ

Bordsstativ

Bordsstativ / Undderreden för utemiljö

AZ Design har många olika sorters bordsstativ och underreden för din restaurang, cafe och uteservering. Många av våra bordsstativ finns i många olika färger att välja på. Eftersom det oftast är väldigt bråttom att få ordning på sin uteservering i rätt tid har vi därför många av våra bordsstativ och underreden i lager för omgående leverans. Samtliga våra modeller går att få i olika höjder så att de passar i alla olika sammanhang. Vi erbjuder prisgaranti på alla våra bordstativ för din uteservering. Vid större beställning erbjuder vi mängdrabatt, köp ditt bordsunderrede online idag! Köpguide bordsstativ>>

Sortering:
Antal:
56 artiklar
Bordsstativ Africa, h.72/108 cm
Design Studio
från 1 037,50 kr 1 487,50 kr
Bordsstativ Roma 4, h.72 cm
Design Studio
från 1 312,50 kr 1 950 kr
Bordsstativ Helsinki, h.72/110 cm
Design Studio
från 1 037,50 kr 1 237,50 kr
Bordsstativ Deluxe - KAMPANJPRIS
inoff.
från 762,50 kr 1 600 kr
Bordsstativ Oslo, h.72/110 cm
Design Studio
från 987,50 kr 1 212,50 kr
Bordsstativ Roma, h.70 cm
Design Studio
från 962,50 kr 1 200 kr
Bordsstativ Nouveau, h.72 cm
StableTable
från 2 687,50 kr 3 875 kr
  • Gun Metal
  • Hot-dip galvanized
Bordsstativ Classic, h.50 cm
StableTable
från 2 162,50 kr 3 100 kr
Bordsstativ Flip Top, h.70 cm
Global
från 1 425 kr 1 887,50 kr
Bordsstativ Classic, h.72 cm
StableTable
från 2 637,50 kr 3 800 kr
  • Gun Metal
Bordsstativ Fold, h.72 cm
Design Studio
från 1 237,50 kr 1 610 kr
Bordsstativ Ibisco, 10 varianter
Nardi
från 2 050 kr 3 512,50 kr
  • Antracit
  • Brun
  • Duvgrå
  • Silver
  • Vit
Bordsstativ Flip Top, h.72 cm
StableTable
från 2 825 kr 4 062,50 kr
  • Gun Metal
Bordsstativ Fiore, 10 varianter
Nardi
från 1 700 kr 2 925 kr
Bordsstativ Madrid, 3 varianter
Xirbi
från 987,50 kr 1 825 kr
56 artiklar

 

Leasing av bordsstativ för utemiljö

 

Köpguide Bordsstativ för utemiljö

Du som väljer att köpa en bordsskiva och bordsstativ separat bör se till att de matchar varandra gällande storlek innan du lägger din beställning. En bordsskiva står för den synligaste delen av ett bord, men tänk noga efter innan du köper bordsunderreden med. Dessa utgör grunden av bordet, och ser till att borden är stabila. Hos oss på AZ Design hittar du ett brett och varierat utbud av bordsstativ och bordsunderreden för verksamheter inom restaurang-, café- och barbranschen. Att köpa bordsstativ separat är kostnadseffektivt och passar dig som vill variera din inredning. Du kan enkelt förändra den genom att välja en annan bordskiva i ett annat material eller form.

Att tänka på när du köper bordsstativ till utebord

köpguide för bordsstativ till uteserveringen

Val av material och storlek

Bordsstativet är inte lika utsatt för bland annat väder och fläckar som bordsskivan, men det är ändå viktigt att fundera på vilket material du ska välja. Gjutjärn och aluminium skiljer sig tyngdmässigt, och därför är de olika enkla att förflytta. Ska borden tas ut och in eller förflyttas mycket? Välj då med fördel ett lättare material, så som aluminium. Storleken på dina bordsstativ för utemiljö är också en viktig aspekt att fundera på. Ska borden vara normalhöga eller matchas med barstolar? Tänk alltid på både bord och stolar innan du köper det ena eller andra av dem så att de är anpassade efter varandra, för höga stolar till borden ger en obekväm känsla om man ska äta. Tänk på stabiliteten De flesta känner nog igen irritationen som kan uppstå när ett bord inte är stabilt. Ta alltid hänsyn till det, och kanske som allra mest när du ska köpa ett bord eller bordsstativ som ska användas utomhus. Hur ser miljön ut? Finns det trägolv, befinner sig uteserveringen på en trottoar eller är det till och med kullerstensunderlag? Olika underlag kan göra det olika svårt att få till en bra stabilitet. Då är det bra om bordet går att reglera för ökad stabilitet, så fundera på vilket underrede som fungerar bäst för din uteserverings förutsättningar.

Tänk på tillgängligheten

När du köper ett bordsstativ är det även viktigt att tänka på tillgänglighet. Får det plats en barnstol eller en rullstol vid bordet med ditt val av bordsstativ? Är stolen lagom hög i relation till bordet? En för låg stol kan kännas att hakan ligger på bordet och en för låg stol så kan benen slå i undersidan av bordsskivan.

Matcha underredet med bordsskivan

Att storleksmässigt matcha bordsstativet med bordsskivan är kanske en självklarhet, men glöm inte heller bort designen när du matchar dessa med varandra. För en rustik bordsskiva i trä krävs ett rejält bordsstativ för att det ska se snyggt ut, och tvärtom. Med utsmyckningar och lekfulla former skapar du en personlig och unik karaktär till uteserveringen, vill du däremot att det ska ge ett mer stilrent och exklusivt intryck av stället rekommenderar vi att du väljer bordsstativ medan rakare och stramare former.


VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan