StängFör privatpersoner erbjuds endast kontorsmöbler - Just nu finns alla höj/sänkbara skrivbord i lager!

Startsida / Kontorsmöbler / Tysta rum

Tysta rum

Tysta rum

Tysta rum / mötesrum till kontor

Ofta kan öppna kontorslandskap inte tillgodose behoven av en tillräckligt privat atmosfär. Att ha tillgång till tysta mötesrum är viktigt inom många verksamheter, och därför kan vi erbjuda en unik lösning. Tysta rum är ett ljudisolerat rum som kan placeras i befintliga utrymmen. På så sätt kan du lätt förvandla en del av ett öppet kontorslandskap till ett tyst mötesrum. Vi har tysta rum som rymmer alltifrån en till fyra personer. Till våra tysta rum ingår dessutom ofta möblemang – för att de ljuddämpade rummen ska bli så skräddarsydda som möjligt. Köpguide tysta rum kontor >> 

26 artiklar
Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Antal:
The Hut med frontskärmar och dörr - Ljudabsorberande rum
MÅNGA VALMÖJLIGHETER
-12%
1 2 3 4 5
Götessons
56 080 kr Rek. pris: 63 985 kr
The Cabin - Ljudabsorberande rum
MÅNGA VALMÖJLIGHETER
-12%
1 2 3 4 5
Götessons
från 104 305 kr Rek. pris: 119 000 kr
The Hut med frontskärmar - Ljudabsorberande rum
MÅNGA VALMÖJLIGHETER
-12%
1 2 3 4 5
Götessons
41 590 kr Rek. pris: 47 450 kr
Sofa Silent Group - Ljudabsorberande möbel
MÅNGA VALMÖJLIGHETER
-12%
1 2 3 4 5
Götessons
54 650 kr Rek. pris: 62 355 kr
The Hut Sofa - Ljudabsorberande möbel
MÅNGA VALMÖJLIGHETER
-12%
1 2 3 4 5
Götessons
29 720 kr Rek. pris: 33 910 kr
Half a Hut med frontskärm och dörr - Ljudabsorberande rum
MÅNGA VALMÖJLIGHETER
-12%
1 2 3 4 5
Götessons
43 290 kr Rek. pris: 49 390 kr
The Hut - Ljudabsorberande rum
MÅNGA VALMÖJLIGHETER
-12%
1 2 3 4 5
Götessons
28 505 kr Rek. pris: 32 520 kr
Half a Hut med frontskärm och kabelkanal - Ljudabsorberande rum
MÅNGA VALMÖJLIGHETER
-12%
1 2 3 4 5
Götessons
27 805 kr Rek. pris: 31 725 kr
Half a Hut - Ljudabsorberande rum
MÅNGA VALMÖJLIGHETER
-12%
1 2 3 4 5
Götessons
23 125 kr Rek. pris: 26 385 kr
Half a Hut Sofa - Ljudabsorberande möbel
MÅNGA VALMÖJLIGHETER
-12%
1 2 3 4 5
Götessons
11 555 kr Rek. pris: 13 180 kr

Backrest, 2 storlekar
MÅNGA VALMÖJLIGHETER
Götessons
från 1 895 kr Rek. pris: 2 160 kr

 

 

Köpguide – Tysta rum kontor

Att önska sig ett tyst mötesrum gör nog alla. De flesta har någon gång varit med om att hålla en presentation eller delta på ett möte där ljud och andra irritationsmoment stör i onödan. Ljuddämpade rum är därför en bra lösning om du vill använda tiden effektivt. Med tysta mötesrum på din arbetsplats möjliggör du både bättre möten och en behagligare arbetsmiljö. Våra KUBO-mötesrum kommer med många kvalitativa funktioner, så som mekanisk ventilation och stämningsfull ledbelysning.

Var kan jag placera ett tyst rum?

När man planerar att placera ett tyst rum i ett öppet kontorslandskap är det bra att ta hänsyn till både rummets dimensioner och den kringliggande ytan. Att placera det tysta rummet fritt stående kan vara en god idé om man vill skapa en kreativ och användbar rumslighet. För tvärtemot vad man först kan tro, kan ett ”rum-i-rummet” tillföra känslan av mer användbar yta. Våra kvadratiska rum är snygga både på insidan och på utsidan. Med ett tyst rum i ditt öppna landskap får du därmed inte bara ett extra rum – det tysta rummets yttre väggar skapar också nya möjligheter. Kanske kan du placera en fåtölj, eller ett extra skrivbord, mot rummets bakre vägg?

Rummets funktion

Tysta rum kan precis som andra rum fylla många olika funktioner. Är det ett rum som ska innehålla fysiska möten med flera personer kan det vara en bra idé att välja en av våra större modeller, med skräddarsytt bord och sköna tillhörande stolar. Det kan också vara bra att tänka på att verksamheten ofta tjänar på att köpa tysta rum, om det annars är så att man behöver lägga pengar på extra lokalhyra. Att ha möjligheten att ta möten med kort varsel, är självklart också en ekonomisk fördel.

Val av storlek

Våra tysta rum har plats för alltifrån en till fyra personer. Behöver du ett tyst mötesrum för främst distansmöten kan det fungera bra att välja ett rum som är avsett för en person. När det gäller våra ljudisolerade rum i större storlek kan du välja rum för både två eller fyra personer. Men, önskar du ett tyst mötesrum för två, kan det ändå vara en bra idé att fundera över att välja ett rum med kapacitet för fyra personer. Man vet aldrig om behovet av ett större mötesrum ökar med tiden.

Val av möbler

När du ska välja möbler till ditt tysta rum bör du fundera över om du föredrar smarta ståmöbler eller istället önskar ett rum med sittmöbler kring ett lägre bord. Oavsett vilket av alternativen du väljer har du alltid gott om plats för sådant som dator och tillbehör.

Val av färger och material

På alla våra modeller kan du välja färg på både insidan och utsidan. Det ljudabsorberande skummet på utsidan av rummet finns i en stilren och varierad färgpalett, medan insidan erbjuder ännu fler valmöjligheter. Stilen på ditt rum kan du också påverka genom att välja om du vill ha både rummets framsida och baksida i glas. Det tempererade glaset är självfallet både säkert och lyxigt!  


VAD TYCKER VÅRA KUNDER?