(0)
Startsida / Konferensmöbler / Vagnar för konferensmöbler

Vagnar för konferensmöbler

Varför göra saker krångligare än vad de är? Att transportera möbler ska vara lätt, och med våra vagnar för konferensmöbler har det aldrig varit smidigare! Vid förflyttning av mycket möbler är det en självklarhet att använda sig av vagnar, för att spara både tid och energi. Ska du välja ett bra sätt att förflytta stolar och bord, har du hittat helt rätt. Hos AZ Design hittar du en uppsjö av smarta vagnar som enkelt förflyttar allt från mindre stolar till stora, tunga bord. Köpguide vagnar för konferensmöbler >> 

Sortering:
Antal:
23 artiklar
Stolskärra
SKAFAB
från 1 900 kr 2 212,50 kr
Stolsvagn Loke
SKAFAB
från 2 012,50 kr 2 325 kr
Vagn till Nice
Design Studio
från 2 298,75 kr 3 270 kr
Klädvagn Z i rostfritt stål
Design Studio
från 2 645 kr 3 761,25 kr
Vagn till stolen Oldie
SKAFAB
från 3 287,50 kr 3 812,50 kr
Vagn till Stolen Smart
Design Studio
från 3 566,25 kr 5 072,50 kr
Vagn till Buffalo stolen
Design Studio
från 3 566,25 kr 5 072,50 kr
Vagn till Ark
Design Studio
från 3 566,25 kr 5 072,50 kr
Vagn till Toronto stolen
Design Studio
från 3 912,50 kr 5 563,75 kr
Vagn till Bankett 180 & Event 180
Design Studio
från 5 352,50 kr 7 612,50 kr
Bordsvagn Catchy
SKAFAB
från 5 825 kr 6 750 kr
Vagn till Bertram stolarna
S Contract
från 9 862,50 kr 12 475 kr
Stolsvagn för konferensstol Economy
S Contract
från 10 062,50 kr 12 362,50 kr
Stolsvagn Bankett Premium
S Contract
från 9 950 kr 12 362,50 kr
23 artiklar

Köpguide – Vagnar för konferensmöbler

Inom många verksamheter varierar antalet stolar och bord som används kraftigt. På mässor och lokaler för fest och konferenser behöver verksamheten ständigt anpassas efter antalet besökare. Hos oss hittar du en mängd olika slags vagnar som hjälper dig att transportera möbler på ett så smidigt sätt som möjligt. Vi erbjuder prisvärda och kvalitativa vagnar för både stolar och bord. Många av vagnarna kommer med smidiga finesser, så som svängbara hjul med lås – allt för att din transport av möbler både ska bli nöjsam och säker!

Skräddarsydda vagnar

När du ska välja vagnar bör du ta hänsyn till vilka möbler du vill flytta. Hos oss hittar du ett stort sortiment av vagnar, både som är särskilt anpassade för en specifik modell, eller för en viss typ av möbel. Vi har exempelvis både kärror för bankettstolar och vagnar till fällbord. Många av våra vagnar är dessutom anpassade för våra egna stolar och bord, för att ge en så unik och perfekt passform som möjligt. Har du därför redan våra stolar eller bord, kan det vara en stor fördel att även investera i någon av våra smarta vagnar för konferensmöbler.

Vagnar till fällbara bord

Fällbord är en vanlig typ av bord inom många verksamheter. Ibland flyttas de fram och tillbaka lika ofta som de står still, och det kan vara viktigt att ha en bra flyttmetod för att klara ruljangsen. Har du många fällbord kan det därför vara bra att köpa en specifik vagn som är speciellt anpassad för just denna typ av bord. Många av våra vagnar som är anpassade för ändamålet är både snygga och smarta, och kan rymma uppemot 20 stycken fällbara bord. Smart va!

Både transport och förvaring

Visste du att du kan använda flera av våra vagnar även som förvaring för dina möbler? Att ha en säker förvaring för sina möbler sparar både mycket plats, men förlänger också livslängden – då de anpassade vagnarna ser till att möblerna står på ett säkert sätt. Vissa verksamheter är i ständig förändring, med en uppsättning möbler som ideligen plockas in och ut. Att skaffa sig en vagn för att förflytta stolar och bord, som dessutom kan förvara möblerna, är både en smart och långsiktig lösning. Titta bara på vår stolsvagn för stolen Sam, som både kan förflytta och förvara ca 60 stolar!

Möblernas storlek och antal

När du ska välja en vagn för förflyttning av stolar och bord är det bra om du gör en kalkyl över hur många möbler du behöver flytta. Är antalet väldigt högt kan det löna sig att investera i flera vagnar, för att på så sätt slippa krånglet med att hela tiden lasta av och på möblerna. På AZ Design har vi kvalitativa vagnar till förmånliga priser. Att våra vagnar dessutom är väldigt snygga, är också en fördel om du ofta transporterar möbler. Många av våra vagnar har en elegant look – med exempelvis rundad design och förgylld yta.  

Källa


VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan