Stäng
(Vi säljer endast till företagskunder) Måndag - Fredag 9 - 18 08 - 660 20 30
Startsida / Kontorsmöbler / Förvaring / Skåp med dörr

Skåp med dörr

Skåp med dörr

Skåp med dörr

Vi erbjuder förvaring för kontorsmiljö. Våra leveranser, som enbart utförs av leverantörer med en utarbetad miljöpolicy, sker omgående efter beställning. Såvida produkterna finns i vårt lager levereras dem till dig inom endast några få arbetsdagar. Köpguide skåp med dörr>> 

  3 artiklar
  Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Antal:
  Skåp med dörr 201, 6 färger, HxBxD: 92,5x80,x41,5 cm
  KAMPANJPRIS
  -35%
  Mängdrabatt
  Direkt Interiör
  från 2 530 kr Rek. pris: 3 880 kr
  • Björk
  • Bok
  • Ek
  Skåp med dörr 301, 6 färger, HxBxD:132,5x80x 41,5 cm
  KAMPANJPRIS
  -35%
  Mängdrabatt
  Direkt Interiör
  från 3 190 kr Rek. pris: 4 900 kr
  • Björk
  • Bok
  • Ek
  Skåp med dörr 401, 6 färger, HxBxD:172,5x80x41,5 cm
  KAMPANJPRIS
  -35%
  Mängdrabatt
  Direkt Interiör
  från 4 090 kr Rek. pris: 5 250 kr
  • Björk
  • Bok
  • Ek

   

   

  Köpguide skåp med dörr

  Går du i tankarna för att investera i förvaringsmöbler så gäller det att du först funderar på vilka saker som du tänker förvara i skåpet. När det gäller förvaringsskåp med dörrar så finns det stor variation när det kommer till storlek och design. Olika saker kräver lite olika utrymme och när du möblerar i ett kontor så är det viktigt att det inte blir för mycket möbler och för trångt. Om det är svårt att komma åt ett skåp så är det lätt att andra möbler blir förvaringsplats istället.

  Design samt material är viktiga komponenter vid val av förvaringsskåp. Ett förvaringsskåp med dörrar ger ett mer städat intryckt. Du slipper damm och att riskera att få fläckar på filer utan du kan lugnt förvara dina dokument och papper i skåpet. Om du ofta har besökare eller om lokalen används av flera personer så är det också lämpligt med att kunna stänga igen dörrar och låsa.

  Skåp med dörrar kan ställas mot en vägg men de kan även användas som en rumsavdelare om du har ett öppet kontorslandskap. Toppen på skåpet är förstärkt så att skåpet även kan användas som avlastningsyta. Genom att investera i möbler som fyller flera funktioner så kan du smidigt med enkla medel förvandla kontoret till en effektiv, funktionell och produktiv arbetsplats.

   

  Vad ska du tänka på när du väljer ett skåp med dörrförvaring skåp med dörrar

  Vilken design?

  Vilken design som du väljer är viktigt. Välj enhetlig design på kontorsmöbler för att förmedla kontroll, ordning och reda. Även vilken färg och träslag du väljer kommer att sända ut olika budskap förmedlas. Välj hellre små mindre förvaringsskåp med dörrar om kontoret är litet eftersom högre förvaringsskåp dominerar utrymmet. Möblerna bör vara lätta att rengöra och det är lätt att det blir spill om det är trångt och drycker förflyttas genom lokalen. För vem hämtar inte kaffe lite då och då.

   

  Vilket material?

  Det är enkelt att skapa en unik design med de stora variationsmöjligheterna som finns när det gäller storlek och färg på skåp. Träslag ger en varmare känsla så som björk, bok och ek. Vitt och svart ger en modernare touch men kan bli stelt om det är många möbler i dessa färger på kontoret.

   

  Flexibla lösningar

  Tänk på att du ska kunna förvara dina dokument på ett överskådligt sätt. Möblera så att det passar de olika arbetsuppgifterna och att det är lätt för alla delaktiga att komma åt innehållet i skåpen. När du möblera ett kontor så övermöblera inte så att det blir trångt. Det ger lätt en känsla av att möblerna tornar upp sig över arbetsplatsen och minskar känslan av rymd. Genom att placera skåp med dörrar så att det lätt att öppna så underlättar de för personalen att använda förvaringen och inte samla saker på sitt skrivbord istället.

   

  Användningsområde

  Hur och när kommer förvaringsskåpet att användas? Fundera över om förvaringsskåpet är ett ställe där personalen behöver har daglig tillgång till saker kommer att förvaras. Kommer skåpet att öppnas någon gång per dag eller någon gång i månaden? Hur stora saker kommer att förvaras i skåpet? Om det är ett högt tryckt på förvaringsplatser så behövs kanske en större och högre modell. Är det ett skåp som används sällan, ställ det mer undanskymt.

  Lokalens utformning

  Tänk på hur kontoret är utformat innan du köper förvaringsmöbler. Blir det trångt mellan skrivbordet och förvaringsmöbler så är det svårt att motivera folk att använda möblerna. Om du placerar ut förvaringsmöbler för långt från arbetsplatsen så kan det upplevas som slöseri med tid att gå dit för att förvara saker.