Stäng

Cyber Week 10% Extra på allt! Rabattkod: Cyberweek2022

Startsida / Kök & Matsal / Porslin och uppläggning

Porslin och uppläggning

Porslin och uppläggning

Restaurangporslin

Här hittar du en mängd produkter inom porslin och uppläggning till restaurang i stilrena och hållbara utföranden. För servering i kommersiell miljö gäller det att såväl tallrikar, koppar och assietter som uppläggningsfat, kannor och formar håller hög kvalitet och klarar av många års användning och rengöring. Detta kan du räkna med när du beställer porslin och uppläggning till café, restaurang och matsal från oss på AZ Design! Produkterna kommer i klassiska och eleganta designer från flera olika varumärken och passar in i de flesta miljöer. Du kan enkelt titta närmare på de olika alternativen genom att välja någon av nedanstående kategorier och sedan beställa den uppsättning som passar din verksamhet bäst. Köpguide restaurangporslin >>

Sortering:
Antal:
1094 artiklar
Mugg Coral, 32 cl
-17%
Bonna
110 kr 133 kr
Kaffekopp Retro, 23 cl
-17%
Bonna
43 kr 52 kr
Kaffekopp Coral, 25 cl
-18%
Bonna
72 kr 88 kr
Kaffekopp Retro, 21 cl
-18%
Bonna
41 kr 50 kr
Skål Aqua, Ø9 cm
-19%
Bonna
30 kr 37 kr
Kaffekopp Aqua, 23 cl
-18%
Bonna
50 kr 61 kr
Tekopp Terrain, 23 cl
-18%
Bonna
50 kr 61 kr
1094 artiklar

Leasing Restaurangmöbler

 

Köpguide – Restaurangporslin och uppläggning

Här hittar du vårt stora sortiment av porslin och uppläggning till restaurang. I restauranger, skolmatsalar och caféer är det viktigt att porslinet är extra tåligt då det kommer hanteras betydligt oftare än det porslin du har hemma. Vi erbjuder snygga serveringsfat, skålar och tallrikar i förstärkt benporslin, ett mycket tåligt material. Med våra produkter inom porslin och uppläggning till café och restaurang kan du enkelt hitta det du behöver för just din verksamhet – allt från snygga tallrikar, koppar och fat och muggar i mängder av utseenden. För dig som letar efter tåligt porslin och uppläggning till matsal har vi också mycket att erbjuda. Kolla in våra klassiska tallrikar och stapelbara koppar, perfekta för skolservisen!

Satsa på restaurangporslin av hög kvalitet

Det är ganska stor skillnad på restaurangporslin och vanligt porslin som du exempelvis kan hitta hos IKEA. Den främsta skillnaden är materialet. De produkter du hittar hos oss är tillverkade av så kallat fältspatporslin. Detta material kallas även för hårt porslin och är ett särskilt porslin som tillverkas av fältspat och kaolin och som bränns vid extremt hög temperatur, vilket härdar porslinet och gör det mer tåligt. Fördelen med att köpa vårt restaurangporslin och porslin för uppläggning, är att tallrikar, fat och skålar står emot repor betydligt bättre än vanligt porslin och är väsentligt mycket tåligare. Du har säkert själv märkt att porslin och glas som används i skolservisen vanligtvis tål betydligt mer än det porslin och de glas du har hemma.

Vårt restaurangporslin tål daglig hantering

När du ska köpa in nytt porslin till uppläggning och servering är det viktigt att porslinet ska kunna användas dagligen i många år. I restauranger används samma tallrikar flera gånger varje dag och diskas och hanteras därför lika ofta. Det porslin du hittar hos oss är utformat av tåliga material och är menade att användas inom restaurangverksamheter och i matsalar. Våra produkter är inte bara tåliga utan bevarar även sitt utseende under mycket lång tid, i avseende av repor och kantstötthet. Beroende på vilken typ av porslin du letar efter, exempelvis tallrikar till dukningen eller porslin till uppläggning, kan du hitta flera designer och modeller i vårt sortiment. Runda vita tallrikar är såklart ett säkert kort, men även kvadratiska eller rektangulära fat kan vara effektfullt.

Välj rätt stil på ditt restaurangporslin

När du väl ska beställa hem nytt porslin till verksamheten är det förstås viktigt att själva designen känns rätt. Förhoppningsvis ska ni ju använda er av samma porslin under många år. Vitt porslin är klassiskt och har sina fördelar. Dels passar vitt porslin perfekt för servering av all mat. Det skapar en neutral bakgrund där rätterna får stå för färgen. Skulle du välja att tapetsera om eller byta ut färger på textilierna är det praktiskt med just vitt porslin, eftersom det går bra ihop med alla färger och mönster. Även tallrikar och fat i naturfärger kan fungera för många typer av inredningar, som exempelvis våra vackra stengodstallrikar i beige eller grått. Vi erbjuder även vita porslinstallrikar med vågig kant, som tillför det lilla extra till designen utan att ta över helt och hållet.


VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan