Stäng
Startsida / Konferensmöbler / Konferensbord

Konferensbord

Konferensbord

Konferensbord

Flexibilitet och snabb ommöblering är väldigt viktigt vid möblering med konferensmöbler. Den bästa lösning för just detta är fällbara konferensbord som vi har i många olika utföranden med snabb leveranstid. Den senaste trenden är att allt fler väljer höj och sänkbara konferensbord, vilket är mycket ergonomiskt vid längre möten. Se även våra paketlösningar där vi har sammanställt bord och stolar som passar optimalt tillsammans. Köpguide konferensbord >>

Sortering:
Antal:
97 artiklar
Party fällbart bord - 3 storlekar
-27%
ELJ
  747 kr 1 029 kr
Examen - 42 varianter
-27%
ELJ
  1 118 kr 1 541 kr
  • Björk
  • Bok
  • Ek
Konferensbord Starko, 64 varianter
-27%
ELJ
  1 375 kr 1 895 kr
  • Björk
  • Bok
  • Ek
Barbord Flip - 42 varianter
-27%
ELJ
  1 642 kr 2 262 kr
Fällbord Planet, 4 storlekar
-27%
ELJ
  1 708 kr 2 353 kr
Konferensbord Yack, 3 storlekar
-4%
inoff.
  3 930 kr 4 100 kr
97 artiklar

 

 

Konferensbord köpguide

Börja med att rita av konferenslokalen och räkna ut hur du ska möblera för att få så optimalt som möjligt. Rita upp alla konferensbord hur de ska placeras och planera så att det alltid finns ett gångavstånd för personal och gäster/deltagare. Gästerna/deltagarna måste kunna dra ut sina stolar och de får inte vara för trångt mellan raderna. Om avståndet för benen är för litet kommer inte deltagarna att orka sitta ned hela tiden samt att de blir irriterade.

 

köpguide för konferensbord

Borden i serien kongress går att ha med eller utan ram. Fördelen med bordet är att man kan kombinera med gavelstycken så som hörnskivor och ändskivor. Om tillbehören inte är viktiga för tillfället så kan det alltid vara aktuellt att köpa kongress bord för att sedan kunna komplettera med gavelstycken.

 

Att sätta frontpaneler på de borden som är precis framför publiken ger ett proffsigt intryck som tilltalar många kunder. Om föredragshållaren bär kjol kan en frontpanel vara aktuell. Frontpaneler finns till både Dinner och Kongress bord. Om borden även ska fungera som matbord är det bra om bordsskivan på konferensbordet är så brett som möjligt.

 

Att ha med bordsvagnar vid köp av konferensbord gör att det kommer bli lättare att ta bort och fram konferensborden. Vagnarna innebär snabb ommöblering, enkelt att förvara och klokt ur en ergonomisk synvinkel då personalen inte behöver lyfta lika mycket.


VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan