StängFör privatpersoner erbjuds endast kontorsmöbler - Just nu finns alla höj/sänkbara skrivbord i lager!

Startsida / Kontorsmöbler / Kontorsförvaring / Skåp med skjutdörr

Skåp med skjutdörr

Skåp med skjutdörr

Skåp med skjutdörr för kontoret

Vi erbjuder ett brett sortiment av skrivbord med omgående leverans. Vi erbjuder mycket mer än vad som visas i webbutiken, kontakta oss om du ej finner det du söker. Vid större inköp av skrivbord är det vanligt att man som kund väljer leasing genom Wasakredit. Köpguide skåp med skjutdörr>> 

 

 

Köpguide skåp med skjutdörr

Om du tycker att du spenderar för lång tid med att leta efter pappersarbeten eller viktig dokumentation så kan du behöva investera i lite praktiska förvaringsslösningar som är utformade för att hålla allt pappersarbete organiserat, lätt att hitta och säkert på ett ställe. Den bästa förvaringen för saker och dokument på kontoret kan du få med ett skåp med skjutdörrar. Inbyggda dämpare gör att dörrarna stängas långsamt och tyst och stör därför inte omgivningen. Du kan anpassa din förvaring i skåpet eftersom många skåp har flyttbara hyllplan. Är det ett mindre kontor så passar skjutdörrar bra eftersom dörren inte kräver någon yta när den ska öppnas.

 

Viktiga saker att tänka på när du väljer skåp med skjutdörrar

Vilken design?

Välj en förvaringsenhet som står stadigt och du kan även placera den i mitten av ett rum. Ett skåp med skjutdörrar är en bra plats att förvara dina viktiga dokument och filer säkra, eller som en plats för att helt enkelt lagra dina pappersarbeten. Välj en storlek som inte blir för dominerande och en färg som passar lokalens storlek. Ett mörkt material dämpar ljuset så i ett mindre kontor välj ljusare färger och mindre modell av skåp. Blanda och matcha dina förvaringsmöbler för skrivbord och övriga förvaringsmöbler för att skapa ett arbetsutrymme som bäst passar dina önskemål och behov.

Välj en design på skåpet så att det går enkelt att samla in och leda sladdar och kablar till sladduttag på baksidan. Om behov finns välj ett skåp med kombinationslås så kan du förvara dina papper och kontorsmaterial säkert om det behovet finns.


Mindre som distraherar

Det är kanske inte så konstigt att många av oss är mer produktiva när vår arbetsplats är ren och städad. När det är färre saker som vi kan irritera oss på eller som kan distrahera oss. Vi kan istället spendera tiden med att fokusera sig på arbetsuppgifterna. Det är dock inte alltid lätt att hålla din arbetsplats ren och stressiga arbetsscheman gör att många har väldigt lite tid till annat. Genom att välja bra förvarning för dina saker så minskar du sannolikheten att arbetsplatsen ser oordnad ut och det skapar arbetsro att veta var alla saker finns.

Om personalen har för vana att äta lunch vid skrivbordet minskar även risken för att dokument och andra viktiga saker får spill på sig om de förvaras i skåp istället för i högar på skrivbordet.

Rengöring och möbelvård

Träskåp med skjutdörrar lämpar sig utmärkt att rengöra med en fuktig trasa och ljummet vatten. Trä är ett levande material med stora variationer av färg vilket gör att varje kontorsskåp blir unikt. Hur tålig ytan är beror på viken ytbehandling den har fått. Olika träslag har också olika hårdhetsgrad. Många ytor kan skadas av kraftiga eller repande rengöringsmedel såsom stålull eller skurpulver.

Dammtorka skåp med oljade ytor och om det behövs så tvätta av med en mildare såplösning och en mjuk trasa. Glöm inte att torka torrt efteråt. Om du råkar spilla kaffe, te eller liknande så måste fläcken torkas bort direkt så att vätskan inte tränger in i träet.

Målade ytor och lackade ytor är många gånger mer tåliga och kräver vanligtvis bara dammtorkning och sen en rengöring med en fuktig trasa eller med en mildare såplösning. Lackade vita ytor kan dock lättare dra till sig färgämnen från olika livsmedel, få kaffefläckar eller ringar efter läskedrycksburkar. Men förutom det så kräver inte skåp med skjutdörrar i ditt kontor något särskilt avancerat underhåll.


VAD TYCKER VÅRA KUNDER?