(0)
Startsida / Utemöbler / Soffor

Soffor

Vi har många olika sorters soffor som klarar utomhusmiljö. Du kan välja mellan olika design och material för din utomhussoffa. Inom restaurang och nattklubbar är våra loungesoffor populära som byggs ihop med moduler helt efter önskemål. Alla våra soffor ligger inte uppe på hemsidan så finner du inte utemöblerna du söker så kontakta gärna vår kundservice för bästa hjälp. Utemöbler ställer extra höga krav för slitage gällande väder och vind, därför är det viktigt att köpa möbler av hög kvalité. Vi erbjuder räntefri avbetalning och prisgaranti på din soffaKöpguide soffor utemiljö >>

Sortering:
Antal:
8 artiklar
Soffa Paris
S Contract
från 4 312,50 kr 6 737,50 kr
  • Grön/Beige
  • Mörkbrun/Beige
Soffa Paris
S Contract
från 3 937,50 kr 6 150 kr
Soffa Paris
S Contract
från 3 750 kr 5 862,50 kr
  • Beige
  • Svart
  • Svart/Svart
Soffa Paris
S Contract
från 4 687,50 kr 7 325 kr
  • Brun
  • Vit
Soffa Paris
S Contract
från 4 500 kr 7 037,50 kr
Soffa Net
Brafab
från 325 kr 412,50 kr
Soffa Plus Air
Pedrali
från 8 850 kr
  • Antracit
  • Vit
8 artiklar

Köpguide soffor utemiljö


Letar du efter de rätta möblerna för att möblera utomhus? Det kan kännas svårt att hitta rätt i djungeln bland soffor för utemiljö, eftersom det finns mängder av designer, material och storlekar att välja på. Det är viktigt att veta på ett ungefär vad det är du är ute efter och vilka behov som behöver uppfyllas, för att du ska bli så nöjd med ditt köp som möjligt. Vissa utemöbler lämpar sig bättre för uteserveringar på restauranger och caféer, medan andra passar bättre för loungeavdelningar utomhus på nattklubbar.


Det första du behöver vara klar med är att veta i vilket syfte sofforna ska användas. Gäller det uteserveringen eller terrassen på en restaurang bör du välja ett alternativ som lämpar sig för att användas av många människor, som vanligtvis kommer och går. Därför kan det vara smart att välja ett alternativ som inte inbjuder till att sitta i länge, så att nya gäster kan sätta sig i en ledig soffa när de gamla gästerna har ätit upp. Det är också viktigt att ha måtten i åtanke, så att sofforna kommer i höjd med borden och ger en bekväm måltid.

Gäller det istället ett café där människor gärna sitter en längre stund och konverserar, rekommenderas ett bekvämare alternativ. Då har heller inte nivåskillnaden mellan soffor och bord lika stor betydelse, då många väljer att bekvämt luta sig tillbaka i soffan med sin kaffekopp.

Ska möblerna placeras utomhus på loungeavdelningen på en nattklubb är det viktigt med loungesoffor som många personer får plats i. Nattklubbar är vanligtvis miljöer där gästerna gillar att mingla och slå sig ned i grupper, vilket kräver fler sittplatser. Därför rekommenderar vi att du väljer loungesoffor som kan sammanlänkas med moduler helt efter behov och önskemål. Genom att göra det blir det också enkelt att möblera om efter egen smak.

Viktigt att tänka på vid köp av soffor för utemiljö

Köpguide för soffor till utemiljö

Få en överblick över uteplatsen

Se till att ha en tydlig bild över uteserveringens planlösning innan du investerar i nya utemöbler. Du bör också ha funderat lite över möbleringen, då det är viktigt att gästerna och de anställda kan röra sig fritt mellan sofforna, samtidigt som möblemanget ska uppmuntra gemenskap och konversation. Faktorer som in- och utgångar kan också ha betydelse för hur möbleringen kan se ut. I vissa fall kan du behöva begränsa antalet utemöbler trots att ytan är stor.

Tänk på material och design

Eftersom utemöblerna i en restaurangmiljö är särskilt utsatta för att råka ut för fläckar från både mat och dryck bör du också överväga ett material som är enkelt att rengöra. På caféer där gäster gärna stannar en längre stund kan du istället välja en soffa som är mjuk och skön att sitta i. Även designen har en betydande roll när du ska välja dina utemöbler. De måste vara funktionella och motsvara gästernas behov, samtidigt som de bidrar till helhetsintrycket och stilen på din verksamhet. Se därför till att välja soffor som matchar resten av atmosfären på uteserveringen för att uppnå bästa resultat. Slutligen kan det även vara bra att ta hänsyn till att sofforna kanske inte används under alla månader på året. Välj då soffor som enkelt kan plockas in och förvaras på ett sätt att de inte tar mycket plats.


VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan