Startsida / Utemöbler / Bänkar

Bänkar

Bänkar

Bänkar för utemiljö

Vi erbjuder olika modeller av sittbänkar, och dessa finns i olika design och färger. Det är viktigt att komma ihåg att en sittbänk för allmänna miljöer ska uppfylla högre krav vad gäller slitage och hållbarhet. Kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig att hitta de sittmöbler som bäst passar din dekor. Det kan vara svårt att veta hur man möblerar bästa möjliga möbler, och vi hjälper gärna till. Köpguide bänkar>>

  Sortering:
  Antal:
  4 artiklar
  Berlin Bänkset premium - 3 storlekar
  ELJ
  från 2 877,50 kr 4 220 kr
  Berlin Premium ståbord höjd 110 cm
  ELJ
  från 2 006,25 kr 2 941,25 kr
  Munich bänkset 220x67 cm
  ELJ
  från 4 683,75 kr 6 662,50 kr
  4 artiklar

   

   

  Köpguide Bänkar utemiljö


  Möjligheten att slå sig ner i en utemiljö för umgänge och kanske en bit mat eller dryck är förknippat med livskvalité och det vill du självklart skapa i din utemiljö. I vårt sortiment finns utomhusbänkar i olika modeller för restauranger, caféer, företag och klubbar eller föreningar. En enkel bänk utomhus utefter en vägg en solig dag lockar till en stunds avkoppling, kanske med en bok. Bänkset med dubbla bänkar och bord passar in på caféer, i parker eller hos klubbar och föreningar som vill erbjuda praktiska sittplatser till sina medlemmar och besökare. Vilken typ av utomhus bänk du väljer beror på vilka behov som finns.

  Om du har behov av bänkar med bord ibland kan ett fällbart bord med två bänkar passa bra. De kan användas inomhus men är också behandlade för att tåla att stå utomhus och passa som sittbänk.

  Många klubbar och föreningar vill komplettera klubbstugan med rejäla bänkar utomhus som håller standarden år efter år trots väder och vind, för att erbjuda medlemmarna och gästerna en ombonad och trevlig utomhusmiljö. Den här typen av lackade bänkar och sittbänkar utomhus passar förstås utmärkt även till dig som driver restaurang, café eller någon form av eventföretag där många människor samlas i en utemiljö för att umgås.

  Har du en uteservering där du kan ha högre bord välj med fördel ett längre bord som du kan ha högre barstolar till. Det är även ett bra sätt att få dynamik i miljön att kunna erbjuda bord i olika storlekar.

   

  Viktigt att tänka på vid val av bänkar för utomhusmiljö

  Köpguide bänkar för utemiljö

  Välj design

  Vilken design du väljer beror främst på hur många personer som ska använda bänken och om det är en utomhusbänk som gästerna ska sitta och vila vid, kanske njuta av den vackra utemiljön, eller om det ska vara bänkar och bord som de kan äta och umgås vid. Respektive modell finns i olika utföranden. Det finns stationära bänkar och hopfällbara som är enkla bänkar som lätt kan fällas ihop, flyttas på och förvaras när de inte ska användas. Förutom sittbänkar hittar du ståbord som passar sig särskilt bra vid olika evenemang som fester, mässor eller festivaler men givetvis även till fikastunden för en snabb kopp kaffe.

  Olika storlekar

  Det finns olika storlekar av samma modeller. Det är dock bara längden på sittbänkarna och borden som skiljer sig åt om du väljer samma modell av sittbänk utomhus. Höjden på bänkar och bord är desamma. Det innebär att du kan köpa flera olika storlekar och vid behov ställa ihop dem för att få långbord vid särskilda tillställningar, och välja att placera ut dem separat om behovet vid andra tillfällen passar den typen av möblering bättre.

  För utomhusbruk

  Utomhusbänk och ståbord i trä lackas på både ovansidan och undersidan för att maximalt stå emot väder, vind och det slitage som uppstår när många människor använder dina bänkar. Stativen är pulverlackade för att klara av en utemiljö utan att angripas av stora mängder slitande rost. De fällbara bänkarna kan användas både inomhus och utomhus, och de är behandlade och står emot både fukt och UV-strålar.


  VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


  Din kundvagn(0 st)

  Kundvagnen är tom
  Totalt 0 kr
  Till kassan