StängFör privatpersoner erbjuds endast kontorsmöbler - Just nu finns alla höj/sänkbara skrivbord i lager!

Hörnskrivbord

Hörnskrivbord

Hörnskrivbord

Med ett hörnskrivbord kan du utnyttja kontorets yta till fullo. Höj- och sänkbara modeller ger möjlighet att variera kroppens arbetsställning under dagen, så att du slipper problem med axlar, rygg och nacke. Eftersom våra hörnskrivbord finns i olika storlekar och är anpassade efter både höger- och vänsterplacering passar de alla kontor. Tack vare sina praktiska funktioner är de justerbara skrivborden med hörn mycket uppskattade hos våra kunder. Hos AZ Design hittar du kvalitativa och prisvärda modeller. På många av våra höj- och sänkbara hörnskrivbord har vi dessutom mängdrabatt när du köper flera! Köpguide hörnskrivbord >>  

19 artiklar
Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Antal:
 

 

Köpguide – Hörnskrivbord

Vi har många justerbara hörnskrivbord, som passar både stora och små utrymmen. För att hitta rätt modell för just dig kan det vara en bra idé att fungera på vilken funktion du vill att skrivbordet ska fylla. Ska det höj & sänkbara skrivbordet stå ensamt placerat eller kombineras tillsammans med andra bord? Ska bordet enkom användas som skrivbord eller vill du även kunna ha möten eller presentationer kring bordet om det krävs? AZ Design hjälper dig gärna att hitta rätt hörnskrivbord för just din verksamhet.

Motoriserad justering av höjd

Våra justerbara hörnskrivbord kommer med motoriserad justering av arbetshöjd. Funktionen gör det lätt att både höja och sänka skrivbordet utan att du behöver göra ett större avbrott i ditt arbete. Att kunna anpassa bordets höjd är självklart en stor fördel. Förutom att kunna variera kroppsställning under dagen, kan det också vara smidigt att ha möjlighet att höja bordet vid olika arbetssituationer. Vissa uppgifter är till för att lösas stående on the go – medan andra kräver att man sitter ner en stund. Med ett höj- och sänkbart skrivbord blir valmöjligheten stor.

Storlek och mått

Våra höj- och sänkbara hörnskrivbord finns i flera olika storlekar. Från mindre och smidiga modeller med två ben, till större sektioner med tre ben och mått på hela 200x220 cm. De större borden fungerar även bra att använda som mötesbord, då det finns gott om plats kring bordsskivan. Ofta kan man välja ett lite större skrivbord när man väljer ett i hörnmodell, eftersom formen kan anpassas efter utrymmet på ett bättre sätt än med ett vanligt rektangulärt el-skrivbord. Våra skrivbord kommer i både höger- och vänstermodell, för att de ska passa ditt kontor på ett ultimat sätt. Önskar man stora arbetsytor går det dessutom utmärkt att placera skrivborden tillsammans. På AZDesign.se kan du få en enkel överblick över alla våra olika storlekar och modeller, för att kunna göra ett så bra val som möjligt.

Maxvikt

När du väljer ett av våra justerbara skrivbord med hörn kan det vara bra att tänka på vad du ska ställa på bordet. Stationära datorer, skrivare, böcker och annat väger såklart en aning, vilket är bra att ta hänsyn till. I specifikationerna till våra höj- och sänkbara hörnskrivbord framgår tydligt vilken maxvikt de tål – allt för att du ska känna dig trygg, och veta att du har en stabil och pålitlig arbetsplats.

Material och stil

Våra höj- och sänkbara hörnskrivbord kommer med bordsskivor i slitstark laminat. Materialet är en stor fördel i kontorsmiljöer, där ytor lätt kan fläckas av både kaffe och stänk från bläckpennor eller skrivartoners. Genom att ta en titt i vår webshop kommer du att märka att våra hörnskrivbord även finns med olika typer av ben. De svarta benen i t-form ger ett grafiskt och modernt intryck, medan ben i aluminium ger en snygg och fräsch look. Hörnskrivborden finns också i varierande formspråk. Vissa av våra modeller har skarpare och rakare linjer, medan andra har mjuka och rundade kanter. Hos oss hittar du skrivbord för alla smaker.


VAD TYCKER VÅRA KUNDER?