StängFör privatpersoner erbjuds endast kontorsmöbler - Just nu finns alla höj/sänkbara skrivbord i lager!

Hurtsar

Hurtsar

Hurtsar till kontoret

Vi erbjuder förvaring för kontorsmiljö. Våra leveranser, som enbart utförs av leverantörer med en utarbetad miljöpolicy, sker omgående efter beställning. Såvida produkterna finns i vårt lager levereras dem till dig inom endast några få arbetsdagar. Köpguide hurts>>

 

 

Köpguide hurts

Är du trött på att leta efter dina gem eller dina papper? Med lådhurtsar är allt nära till hands. Ett praktiskt sätt att förvara dina saker och ge dina saker på kontoret ett hem. Hurtsar finns i en rad olika stilar, storlekar och utföranden så att de passar för de olika krav som finns på arbetsplatser. Många lådhurtsar har hjul så att du kan flytta runt dem till ställen där de behövs för tillfället. Moderna kontor kräver flexibla lösningar och hurtsar som går att flytta erbjuder en utmärkt kontorsförvaring.

 

Att tänka på när du väljer en hurtsköpguide hurts

Olika praktiska användningsområden

Använd en hurts eller kombinera flera för att få ordning på dina papper och andra mindre saker. Hurtsar är smidiga och flyttbara. En hurts är mer privat än en hylla och är det perfekta stället att förvara mer privata saker på kontoret. Passar perfekt till kontoret där du förvara brev eller andra saker som du är rädd om.

Hurtsar underlättar arbetet eftersom du kan samla ditt arbetsmaterial och annat du behöver på ett ställe och du är inte lika beroende av att samla i pärmar. De kan användas som förvaringsplats om du har kunduppgifter som är känsliga och andra handlingar som du inte vill att andra ska ta del av eftersom de går att låsa.

De är lätta att kombinera med ett skrivbord eller så kan du använda dem som en fristående möbel på kontoret.

 

Val av storlek och design

Det är inte alltid lätt att välja hurts och vara säker att den passar funktionsmässigt. Det finns ett stort antal olika modeller och design, både storleksmässigt och materialmässigt. Grundregeln är att alltid utgå från just era behov på er arbetsplats när du väljer olika förvaringssystem till kontoret. Frågor som du bör fundera över är hur mycket rum det finns i rummet, vilken färger passar och om det ska gå att flytta och att låsa hurtsen?

 

Material och design

 När du väljer material så kan det vara laminat eller ett mer exklusivt material. Snyggast blir det om du matchar hurtsen med till exempel materialet på ditt skrivbord eller andra förvaringsutrymmen som finns på kontoret. Även designen, och inte bara färgen, ska givetvis passa in rent estetiskt i kontoret och passa ihop med skrivbordet. Mät alltid höjden på skrivbordet för att vara säker på att hurtsen passar in under skrivbordet om du så önskar.

 

Hur passar en hurts in i ett modernt kontor? 

Moderna kontorsmiljöer utvecklas hela tiden och idag är det vanligt att anställda saknar ett fast skrivbord. Istället så flyttar personalen runt och använder bärbara datorer och telefoner. Hurtsar är därför utmärkta möbler som passar i denna typ av moderna miljöer eftersom de är lätta att flytta runt med de personliga attiraljer, dokument och annat som behövs. Att arbeta i ett aktivitetsbaserat kontor innebär att du har en möjligt att välja den arbetsplats som är mest lämplig för just de arbetsuppgifter som du har för tillfället. Ge ditt kontor möjligheten att visa sina fördelar genom att placera några hurtsar på lämpliga platser.


VAD TYCKER VÅRA KUNDER?