0
0
Startsida / Kök & Matsal / Köksutrustning / Köksknivar / Japanska kockknivar / Sashimikniv, 25 cm

Global Sashimikniv, 25 cm, rostfri

Sashimikniv, 25 cm
-10%
Beskrivning:

Denna sashimikniv på 25 cm är ett måste för alla som uppskattar konsten att tillreda sushi och sashimi. Med sin precision och skärpa erbjuder denna kniv en oöverträffad användarupplevelse för både amatörkockar och professionella.

Specifikationer:

  • Material: Rostfritt stål
  • Längd: Bladlängd 25 cm

Skötselråd:

  • Rengöring: För att bevara knivens skärpa och glans, bör den handdiskas med vatten och lite diskmedel direkt efter användning. Torka den med en kökshandduk. Undvik att diska kniven i diskmaskin då det kan skada både kniven och maskinen.
  • Underlag: Använd ett skonsamt underlag, som Globals skärbrädor i trä, plast eller sockerrör, för att undvika skador på kniven.
  • Nötning: Var försiktig med knivseggen; undvik att nöta på den i onödan och använd baksidan av kniven för att skrapa av skärbrädan. Undvik även att skära i frysta råvaror eller hårda ben.
  • Förvaring: Förvara inte din Globalkniv i besticklådan där den kan skava mot andra föremål. Använd istället ett knivfodral, knivblock eller häng den på en magnetlist med ryggen först.
  • Underhåll: Bibehåll knivens vasshet genom regelbunden skärpning med en skärpstav eller våtslip. Om kniven inte blir tillräckligt vass, överväg att slipa om den med en slipsten eller lämna in den till en professionell slipare. Japanska knivar bör hållas med en vinkel på 10–15 grader vid slipning.
Beskrivning:

Denna sashimikniv på 25 cm är ett måste för alla som uppskattar konsten att tillreda sushi och sashimi. Med sin precision och skärpa erbjuder denna kniv en oöverträffad användarupplevelse för både amatörkockar och professionella.

Specifikationer:

  • Material: Rostfritt stål
  • Längd: Bladlängd 25 cm

Skötselråd:

  • Rengöring: För att bevara knivens skärpa och glans, bör den handdiskas med vatten och lite diskmedel direkt efter användning. Torka den med en kökshandduk. Undvik att diska kniven i diskmaskin då det kan skada både kniven och maskinen.
  • Underlag: Använd ett skonsamt underlag, som Globals skärbrädor i trä, plast eller sockerrör, för att undvika skador på kniven.
  • Nötning: Var försiktig med knivseggen; undvik att nöta på den i onödan och använd baksidan av kniven för att skrapa av skärbrädan. Undvik även att skära i frysta råvaror eller hårda ben.
  • Förvaring: Förvara inte din Globalkniv i besticklådan där den kan skava mot andra föremål. Använd istället ett knivfodral, knivblock eller häng den på en magnetlist med ryggen först.
  • Underhåll: Bibehåll knivens vasshet genom regelbunden skärpning med en skärpstav eller våtslip. Om kniven inte blir tillräckligt vass, överväg att slipa om den med en slipsten eller lämna in den till en professionell slipare. Japanska knivar bör hållas med en vinkel på 10–15 grader vid slipning.

DU TITTADE SENAST PÅ

KONTAKTA OSS

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din varukorg(0 st)

Varukorgen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
 

Favoriter(0 st )

Du har ännu inga favoriter