Startsida / Kök & Matsal / Köksmaskiner

Köksmaskiner

Köksmaskiner

Köksmaskiner

Köksmaskiner är oumbärliga för såväl restaurangkök som cafékök. Här hittar du professionell utrustning som blandare, kaffemaskiner, klämgrillar, riskokare och stekbord, för att nämna några produkter. I restaurangkök gäller det att ruljangsen flyter på så bra som möjligt och effektivitet är A och O. Med köksmaskiner till restaurangkök slipper kockarna stå och vispa grädde för hand eller hålla koll på riset, istället sköter köksmaskinerna det. Köksmaskiner till cafékök är lika viktigt, här är det vanligare med maskiner som klämgrillar till smörgåsar, varmhållningsmaskiner och vattenbad. Beställ produkter av hög kvalitet till förmånliga priser hos azdesign.se. Köpguide köksmaskiner >>

Sortering:
Antal:
19 artiklar
Riskokare, 5,4/11 L
Merxteam - Exxent
från 4 028 kr 6 244 kr
19 artiklar

Leasing av köksmaskiner till restaurangen

 

Köpguide – Köksmaskiner

Det finns mängder av köksmaskiner till restaurang- och cafékök som kan hjälpa dig att underlätta och förbättra din matlagning och bakning. Med deras kvalitativa utföranden och funktionella egenskaper automatiseras flera av de mest mödosamma momenten av att tillreda en maträtt eller dessert. Ofta blir slutresultatet dessutom klart mycket bättre än om du hade genomfört alla steg för hand. Nedan listar vi några av de mest populära köksmaskinerna för café- och restaurangkök som kan hjälpa dig att utföra ditt arbete både snabbare och bättre. Du hittar alla online på azdesign.se!

Blandare

Blandaren, eller köksassistenten som den också kallas, är en kocks eller bagares bästa vän. Tack vare blandarens flera olika tillbehör kan du nämligen använda den för allt från att knåda degar och vispa grädde och smet till att slå en bearnaisesås eller skapa silkeslen pasta och höga suffléer. Så se till att skaffa en blandare du också om du vill spara mycket tid i köket!

Fritöser

En annan köksmaskin som är oumbärlig i många restaurangkök är fritösen. I stället för att koka upp olja i stora kastruller och riskera både onödigt spill och förargliga brännskador kan du använda detta praktiska redskap för att fritera dina råvaror snabbt och säkert. De fritöser som du hittar i vårt sortiment är utformade för professionella restauranger och caféer och håller en hög kvalitet för att kunna användas frekvent och dagligen.

Kaffemaskiner

När du vill kunna bjuda gästerna på en god kopp kaffe efter maten eller till fikat är det en god idé att investera i en bra kaffemaskin. En professionell kaffemaskin erbjuder snabb och effektiv kaffekokning och är dessutom konstruerad för att kunna stå på länge för att hålla drycken varm. Hos oss hittar du även modeller som är utformade med en kokplatta ovanpå kaffemaskinen, vilket gör att du kan hålla en kanna varm, medan en annan fylls på med nytt, rykande hett kaffe.

Stekbord

Med ett stekbord kommer du att kunna steka ännu fler pannkakor, ägg eller köttbitar på samma gång. Ett måste i restaurangkök där beställningarna kommer in på löpande band och du inte vill låta gästerna vänta. När du investerar i ett kvalitativt stekbord anpassat för restaurangkök kan du räkna med snabb uppvärmning, enkel rengöring och hög driftsäkerhet. Stekborden är dessutom mycket enkla att använda och kan placeras precis där du vill ha dem. Glöm inte att när du beställer köksmaskiner hos oss på AZ Design så får du högre mängdrabatt ju fler du köper – perfekt för dig som jobbar på en stor restaurang eller i matsal!

Vattenbad

Vill du kunna hålla maten varm under hela lunchserveringen eller lättare kunna värma känsliga ingredienser, som choklad? Då är ett vattenbad en viktig köksmaskin i ditt restaurangkök. De fungerar nämligen på så sätt att det vatten som fylls på i botten av vattenbadet värms upp och i sin tur leder värmen vidare till kantinen och de råvaror som ligger däri. Och i och med att de är framtagna för en långsam uppvärmning med jämnare värmefördelning och utan höga temperaturer, så behöver du inte oroa dig för att råka bränna vid maten.


VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan