0
0
Startsida / Kök & Matsal / Köksutrustning / Köksknivar / Japanska kockknivar / Brödkniv, vänsterslipad

Global Brödkniv, vänsterslipad

Brödkniv, vänsterslipad
-9%
Beskrivning:

Denna kniv är perfekt för alla brödtyper, från smuliga frallor till tätt rågbröd och luftiga surdegslimpor. Den är vänsterslipad vilket gör att den passar vänsterhänta. Den tandade eggen säkerställer att du kan skära upp brödet med precision utan att krossa det, och är även idealisk för användning med råvaror med hög syra, där en tandad egg påverkas mindre än en slät egg.

Specifikationer:

  • Serie: Global
  • Material: Rostfritt stål
  • Storlek: 20 cm alt. 22 cm

Skötselråd:

  • Rengöring: Handdiska kniven med vatten och lite diskmedel samt torka den med en kökshandduk direkt efter användning. Diska aldrig din Globalkniv i diskmaskinen.
  • Underlag: Använd ett mjukt underlag, såsom Globals skärbrädor i trä, plast, eller sockerrör, för att skydda eggen.
  • Förvaring: Förvara dina Globalknivar i ett knivfodral, knivblock eller på en magnetlist för att undvika skador.
  • Underhåll: Bibehåll din knivs skärpa genom att regelbundet använda en skärpstav eller våtslip. När kniven inte längre blir vass med dessa metoder, använd en slipsten eller lämna in den till en professionell slipare. Se till att hålla en slipvinkel på 10–15 grader för japanska knivar.
Beskrivning:

Denna kniv är perfekt för alla brödtyper, från smuliga frallor till tätt rågbröd och luftiga surdegslimpor. Den är vänsterslipad vilket gör att den passar vänsterhänta. Den tandade eggen säkerställer att du kan skära upp brödet med precision utan att krossa det, och är även idealisk för användning med råvaror med hög syra, där en tandad egg påverkas mindre än en slät egg.

Specifikationer:

  • Serie: Global
  • Material: Rostfritt stål
  • Storlek: 20 cm alt. 22 cm

Skötselråd:

  • Rengöring: Handdiska kniven med vatten och lite diskmedel samt torka den med en kökshandduk direkt efter användning. Diska aldrig din Globalkniv i diskmaskinen.
  • Underlag: Använd ett mjukt underlag, såsom Globals skärbrädor i trä, plast, eller sockerrör, för att skydda eggen.
  • Förvaring: Förvara dina Globalknivar i ett knivfodral, knivblock eller på en magnetlist för att undvika skador.
  • Underhåll: Bibehåll din knivs skärpa genom att regelbundet använda en skärpstav eller våtslip. När kniven inte längre blir vass med dessa metoder, använd en slipsten eller lämna in den till en professionell slipare. Se till att hålla en slipvinkel på 10–15 grader för japanska knivar.

DU TITTADE SENAST PÅ

KONTAKTA OSS

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din varukorg(0 st)

Varukorgen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
 

Favoriter(0 st )

Du har ännu inga favoriter