Startsida / Kök & Matsal / Kastruller och kittlar

Kastruller och kittlar

Kastruller och kittlar

Kastruller och kittlar

Här hittar du kastruller och kittlar för restaurangkök! För att underlätta matlagningen är det bra att investera i kastruller av olika storlekar. Ska du koka ett ägg är det ju onödigt att värma upp 10 liters-kitteln. I vårt utbud av kastruller och kittlar till restaurangkök hittar du kvalitetsprodukter till bra priser. Våra kastruller är tillverkade av slitstarkt, rostfritt stål och har långa handtag för bättre grepp. Du kan välja bland flera olika modeller och även välja ut tillbehör, som lock. När det är dags att göra storkok är våra kittlar till restaurangkök bäst lämpande. Dessa har en hög kant och rymmer upp till 50 liter. Köpguide kastruller & kittlar >>

Sortering:
Antal:
36 artiklar
36 artiklar

Leasing av kastruller och kittlar till restaurangen

Köpguide – Kastruller & kittlar

För att kunna tillaga alla de där smarriga rätterna som du har på menyn eller som du vill ställa fram på buffén gäller det såklart att ha en varierad uppsättning av kokkärl i olika storlekar. AZ Design erbjuder ett brett sortiment av både kastruller och kittlar till restaurangkök där du enkelt kommer att kunna hitta passande modeller för både små och stora kok. Genom att läsa vår snabba köpguide får du dessutom tips och råd på vad du bör tänka på för att ska välja ut rätt kokkärl till din verksamhet. När du väl har bestämt dig är du varmt välkommen att beställa din köksutrustning online på azdesign.se!

Satsa på hög kvalitet

En av de viktigaste sakerna att tänka på när du ska investera i ny köksutrustning till din restaurang är att välja produkter av riktigt hög kvalitet. De ska hålla för många användningar och diskningar, utan att tappa i kvalitet vad gäller tillagning och funktionalitet. Att lägga lite extra pengar på att välja den högkvalitativa kastrullen framför den lite enklare kommer alltså att löna sig i slutändan, dels i form av bättre och smidigare matlagning men också ekonomiskt, då du får en produkt som kommer att hålla i många år framöver. AZ Designs fokus är att erbjuda produkter av hög kvalitet till rätt pris och vi är återförsäljare av några av marknadens främsta varumärken när det kommer till just restaurangutrustning. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att alla våra kastruller och kittlar är tillverkade av bästa möjliga material och designade med hög hållbarhet, slitstyrka och funktionalitet i åtanke.

Olika storlekar

Ett annat tips för att åstadkomma en bra uppsättning av kastruller och kittlar till ditt restaurangkök är att välja modeller i varierande storlekar. En liten kastrull med utrymme för 1 liter kommer till exempel passa utmärkt för att smälta smör eller vispa ihop en mindre mängd sås, medan en stor kittel på 50 liter är ett måste för alla dina storkok. Hos oss kan du välja bland kastruller och kittlar i de flesta storlekar, vilket gör det enkelt att hitta passande modeller för din restaurang eller ditt café.

Olika former

Utöver att kokkärlen bör komma i olika storlekar är det också en god idé att välja ut kastruller och kittlar med olika former. I vår webbutik hittar du alltifrån små kastruller med hög kant till låga kittlar med smidiga handtag på sidorna. Vad som passar dig bäst beror helt på vad du ska tillaga, hur stor mängd du vill kunna tillaga på samma gång och hur bred värmefördelning du önskar.

Komplettera med passande lock

Sist men inte minst gäller det också att utrusta dina kastruller och kittlar med passande lock. Ett måste när du ska koka upp vatten eller vill stänga inne värmen när maten står och puttrar! Här på azdesign.se hittar du lock till kittlar och kastruller i flera storlekar, från 14 centimeter upp till 40 centimeter i diameter, så att du enkelt kan välja ut ett lock som är lika stort som ditt kokkärl.  


VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan