Startsida / Varumärken / Sarpsborg Metall

Sarpsborg Metall

Sarpsborg Metall

sarpsborg möbler

Sarpsborg Metall är ett norskt inredningsföretag med svenskt kontor och tillverkning i Mölndal i Göteborg. De har varit i inrednings- och förvaringsbranschen i över 60 år så du kan lita på att de kan sina grejer och alltid levererar bra och smarta lösningar oavsett om det är ett hyllsystem till arkivet du är ute efter eller ett helt kontorsmöblemang.

Sarpsborg Metall har en väldigt bred produktportfölj vilket gör att du som letar efter en helhetsleverantör som kan skapa en enhetlig inredningskänsla på alla dina ytor har kommit helt rätt. De tillverkar kontorsmöbler i form av stolar, bord av olika typer, receptionsdiskar, skåp och avfallsstationer. Mest är de dock specialiserade på bra och smarta förvaringslösningar. Arkivskåp, hyllsystem och andra typer av förvaringslösningar så som låsbara skåp till offentliga omklädningsrum.

Sarpsborg Metall har också ett bra utbud av speciallösningar så som brandsäkra skåp och skåp speciellt avsedda för de behov som finns inom blåljusyrkena polis och brandkår, samt för militära behov.

De produkter Sarpsborg Metall sätter sitt signum på utmärks dels av en väldigt hög designgrad, men det Sarpsborg Metall framför allt är experter på är funktion. De tillverkar sina produkter med ett specifikt användningsområde för ögonen och ser sedan till att designa dem utefter de speciella förutsättningar som råder just där. Det gör att du kan hitta precis rätt produkt för din eller din kunds verksamhet.

Om du har frågor eller funderingar kring produkterna eller utbudet från Sarpsborg Metall är du varmt välkommen att kontakta oss. Du kan nå oss antingen via telefon eller kontaktformuläret som du hittar på vår på hemsida.


Sortering:
Antal:
40 artiklar
Arbetsstol K4 24/7
Sarpsborg Metall
från 22 420 kr 30 550 kr
Kontorsstol Cobra II
Sarpsborg Metall
från 9 640 kr 12 500 kr
Arbetsstol Director 24/7
Sarpsborg Metall
från 18 120 kr 29 690 kr
Kontorsstol For_U
Sarpsborg Metall
från 3 730 kr 4 550 kr
Balansstol Point
Sarpsborg Metall
från 5 430 kr 7 560 kr
Industristol Senior
Sarpsborg Metall
från 1 370 kr 1 670 kr
40 artiklar

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan